[]

kombine kiralamak

bu sezon ilk defa kombine sahibi oldum ve gidemediğim maçlar için de o kombineyi kiralamak gibi niyetlerim var ama nasıl yapılır bilmiyorum. kiralarken nasıl bir yöntem izleniyor parasını alıp şak diye kart veriliyor. yoksa biletix'e gidip o maçın bileti bastırılıp o mu satılıyor.

hiç bilmiyorum ben bunları yæ

galatasaraylıyım. yarınki maça satmak için sormuyorum. ileriye yönelik :/

 
hangi takımın olduğunu söylersen iyi olur. müşteri olabilirim belki galatasaraysa. genelde bizim arkadaşlar güvene dayalı uzaktan yakından tanıdıklarına veriyolar ya da kapıdan okutup geri alıyorlar kombine kartlarını.


  • bacardi cola  (18.02.11 21:24:33) 
kiralayacağın kişiyle beraber gideceksin turnikeye. kombineyi okutacaksın arkadaş girecek sen kombineyi alıp gideceksin


  • zozjotejmnk  (18.02.11 21:30:26) 
bu işin resmiyeti yok biletix filan unut yani diğer cevap veren arkadaşlar gibi gidicen maça okutucan kartı alıcan geri,ha güvendiğin arkadaşınsa vericen akşama alıcan maç sonu..


  • giga1905  (18.02.11 22:20:45) 
olurda kartı kaptırırsan,biletix'e gidip yenisini çıkartacaksın.tabi belirli bir ücret alıyorlar.


  • zizounij  (18.02.11 22:34:08) 
önce parayı al, sonra turnikedeki elemana kartı bana ver geri de, okut ve git.


  • ForzAras  (19.02.11 12:38:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.