[]

silinen harddisk hk

bilgisayarımın chipseti yandığından harddisk te yüklü olan herşey gitti. Hani filmler müzikler umrumda değil ancak çok önemli resimlerim vardi.

sormak istediğim bunu geri getirmenin bir yolu var mıdır? internette bazı programlar öneriyorlar ama en sağlıklısı nedir ve başarı oranı nedir ?

çok önemli,yardımcı olana/olanlara çok tşk ediyorum

edit : serviste silinmiş

 
Üstüne birşey yazılmadıysa kurtarılır tabi. Tam program öneremiycem ama fotoğraf kurtarma odaklı programlara bakmalısın.


  • inugard  (18.02.11 18:23:00) 
en basit çözümler recuva ve acronis'le başla, çözüm bulamazsan seagate'in türkiye partneri teknik nokta'dan yardım iste?

recuva: www.piriform.com
acronis: www.acronis.com
teknik nokta: www.tekniknokta.com.tr - 444 0 643
  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (18.02.11 18:28:47) 
şu an bu yazıları yazdığın pc o pc ise çok geç muhtemelen kurtarma şansın günbegün azalıyor.


  • ben smyrna  (18.02.11 18:43:35) 
recover my photos denedim ama serial istiyor,var mıdır bunun çaresi.

not : bi rep istemediğim kaldı farkındayım ama soracak kimse yok
  • siypancak  (18.02.11 19:45:29) 
sözlükten kruva san a ulaşırsan yardımcı olacaktır. eger yazar değilsen kendisine mesaj atabilirim ?


  • atli akinlarda sen olan cocuk  (18.02.11 23:00:24) 
bilgisayar tekrar tamamen çöktü. serviste halledeceğim artık. ilginiz için tşk


  • siypancak  (19.02.11 10:51:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.