[]

2.5 sabit disk yardım lazım

şimdi ben bunu aldım. bilgisayarıma bir kutu ile taktım.formatlamam gerekiyor ama bilgisayarım'da gözükmüyor. ne yapmalıyım?




 
başka usb girişte dene ? bir de başka bilgisayarda dene. olmazsa bozuk.


  • dodi el ford  (18.02.11 15:23:37) 
Sıfır diskler bilgisayarımda gözükmez önce formatlaman gerek. Partition Magic veya benzeri programlar kullan


  • pposeidon_1  (18.02.11 15:24:24 ~ 15:25:17) 
windows'ta sırasıyla Administrative Tools > Computer Management > Storage > Disk Management'e git. Burada diskini göreceksin ancak muhtemelen (ezberimde değil) kırmızı ve biçimlendirilmemiş olacak. bunu biçimlemen yeterli.
ekran görüntüsü benden değil. eğer zorlanırsan mesaj at. ekran görüntüsü gönder. daha kolay yardımcı olurum. kusura bakma sistemim ingilizce türkçelerini veremedim
i417.photobucket.com

partition magic falan indirmene gerek yok. windows programları yterli.
  • ben smyrna  (18.02.11 15:33:46) 
başka usbde denedim.olmadı
partition magic uyum sorunu falan bişeyler dedi.

i51.tinypic.com



win 7 laptop.
  • aşksız prens  (18.02.11 15:50:36) 
yukardaki sıralamada en usttekine yapcan o islemi.


  • bryan fury  (18.02.11 16:02:44) 
i51.tinypic.com adresinde disk başlatılmamış olarak görülüyor. "disk 1 bilinmeyen" yazan yeri sağ tıklayıp başlat (ya da çevrimiçi yap) gibi bişeyi tıkla. daha sonra onun sağındaki ayrılmamış yazan yeri sağ tıklayıp yeni birim de ve formatla.


  • sysadmin  (18.02.11 21:58:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.