[]

üstünde red olan pasaport

şimdi bana geçen bayramda fransa konsolosluğu red verdi. pasaport da yeniydi. ilk sayfasında red var başka da bi b.k yok içinde yani. önümüzdeki ay ya da daha sonra avrupaya giriş yapmak istiyorum.
bu pasaportla ne şekilde hangi ülkeden vize alınır?
ya da naapmam gerekir büyük kazık yedim ben bu fransadan


 
Bildiğim kadarı ile,
pasaportu değiştirebilirsiniz ancak bir 310 TL yeniden girer, iki isminiz scengen info system'de vardır.

bence eksikliklerinizi giderip fransayı tekrar dneyebilirsiniz. schengen alamayacağınız kesinse pasaportu değiştirip başka ülkeyi deneyin.

o da olmaz ise üç yıl beklemeniz lazım. isminiz düşdün listeden diye.
  • trocero  (18.02.11 15:19:51) 
Evet pasaportunu değiştirmeyi deneyebilirsin. Ya da vize aracı şirketler var. Siz veriyorsunuz herşeyi, onlar hallediyor. Geçen sene teyzem İtalya'ya giderken öyle bir şirkete verdi pasaportu, herşeyi hallettiler. Ama reddin bir etkisi olur mu bu duruma bilemiyorum.


  • hipersomniac  (18.02.11 15:22:36) 
o değil de reddi pasaporta nasıl işliyorlar? hadi ben vizemle gidip giriş yapamadığım için üzerine red damgası aldım da vizeyi almadan pasaportun üzerine neden red basmışlar?


  • zlatan1937  (18.02.11 15:35:48 ~ 15:37:20) 
pasaportu degistirmek sadece defter parası odemenızı gerektirir o da 54 tl fln bişey.


  • bryan fury  (18.02.11 16:03:43) 
Vizeye başvururken başvurunuzun alındığına dair bir damga basıyorlar pasaporta. Sonra o damganın olduğu sayfaya vize basılmazsa red yemiş oluyorsunuz. Epeydir varolan bir uygulama.

Pasaportu yalnızca defter parası ödeyerek değiştirebilirsiniz. İki pasaportunuz oluyor, biri emniyette kalıyor. İstediğiniz zaman takas edebiliyorsunuz.
Yalnız şu var: Vize reddi gibi bilgilerin tümü artık bilgisayar kayıtlarında tutuluyor. Pasaportu değiştirseniz bile tekrar bir schengen vize başvurusuna gittiğinizde ekranlarında kabak gibi çıkacaktır.
  • 386 dx  (18.02.11 16:15:04 ~ 16:16:20) 
ben de sinirini paylaşıyorum birader
ibneler

  • desdinova  (18.02.11 18:26:04) 
defteri değiştirmen bir şeyi değiştirmeyecek. bilgisayardan bakıyorlar kayıtlara. o yüzden hiç bulaşma.


  • dark horse  (18.02.11 18:26:39) 
almanya da bu aralar babayı verıyormus. portekiz demıstı acenta.


  • bryan fury  (18.02.11 22:15:36) 
şu an en kolay vizeyi bulgaristan'dan alırsın. plovdiv ya da varna'da yemek ye geri gel. yazın aldım. inanılmaz kolay. sadece banka hesabına 1000tlye yakın para koy. (ben 450 koymuştum) gerekli belgeleri ver, pazartesi başvurursan cumaya kadar almış olursun. haftasonu takıl orda bi. sonra romanya, arnavutluk, makedonya gibi ülkeleri dene. sonra zaten alırsın geriyan.


  • zlatan1937  (18.02.11 23:48:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.