[]

Otomobil tavsiyesi? vol.3

Merhaba daha öncede sormuştum çeşitli öneriler gelmişti. Benim arkadaş ikinci elden bıktığı için (kazasız diyenin arabası komple boyalı veya pert çıkıyormuş.) biraz daha ekleyip sıfır alma kararı verdi.Aklındaki arabada Astra Classic III tam karar verilmişken falan hop bi baktık ay ortasında 1 milyar daha zam gelmiş ve 39.800 olmuş fiyatı şimdi soru şurda yılbaşında 35.000'e sattıkları için(şubat başında yeni listede de 38.800dü) şimdi kaskosu falan 40 milyarın üzerine çıkmak işimize gelmiyor. Nedir bu anlamadık talep olunca ay ortasında zam mı yaptılar nedir. Velhasıl bu son zamla birlikte biraz daha bekleyeyim diyor kendisi. Sizce önümüzdeki birkaç ay içinde otomobillerin fiyatıın ucuzlaması olasılıgı var mı? Takip edenler daha iyi bileceklerdir sanıyorum bunun için sordum. Yok yine yılsonuna kadar düşmezse alıcaz el mecbur. Siz ne dersiniz bikaç ay içinde indirim gelir mi otomobillere(seçim arefesi vb. oldugu için)?




 
2. el alın. ama iyi bir ustanızla beraber. tek başınıza değil.


  • ykyt  (18.02.11 13:47:48) 
valla işte usta çevresi pek yok bizde. bi tane ustamız var epey tecrübeli geçen gün ona bi araba götürmüş arkadaş kaçırma al tıkır tıkır demiş. sadece sağ çamurlukta boya gözüküyormuş ama kaskodan sorgulatınca pert çıktı araba ne iş anlamadık. bundan dolayı epey soğudu benim arkadaş sıfır alıcam kafam rahat olsun diyor.


  • layer26  (18.02.11 13:51:36) 
ya ikinci el işi sakat olmanın ötesinde aynı zamanda şans işi de.Bilen biri bile patlayabiliyor. Ama şu 101 nokta kontrollü, garantili falan 2. el satışı yapan yerler var ya onlardan alanlarla bir konuşmak lazım belki güvenilir olabilir neticede garantili diyorlar, neyi kapsıyor bilemiyorum ama


  • kamilinsan  (18.02.11 13:55:58) 
Yok soğumuş 2. el işinden bakmam artık diyor.Daha ziyade şu indirim olayına eğilsek diyorm duyurucular.


  • layer26  (18.02.11 13:59:59) 
otomobile indirim gelmesi için hükümetin ötv'yi indirmesii gerekiyor ki bu da biraz zor gibi şu an için. bekleyebilirse yıl sonu en iyisi.


  • 1917  (18.02.11 14:10:14) 
Anladım evet işte 35.000idi yıl sonunda 40.000 oldu biraz zam olur ama fazla geldi bize eski kasa bi araba sonuçta.Başka yorumu olanlarıda duymak isterim?


  • layer26  (18.02.11 14:23:04) 
Tam olarak hangi ay emin değilim ama temmuz veya ağustosta araçlar model değiştirir. Örneğin bu sene temmuz/ağustosta satılan araçlar 2012 model olacaklar. Otomobil firmaları da ellerinde 2011 model araç kalmasın diye daha ucuza satarlar. (model değişeceği aydan 1 ay önce)İşte sizde o zaman alırsanız daha ucuz olacaktır.


  • efebb  (18.02.11 15:45:45) 
Opel Astra almakta kararlıysa, yeni bir kampanya dönemi bekliyeceksiniz. Her sene en az bir kere olur. Ya da diğer firmaların web sitelerine girip kampanya durumlarını kontrol edeceksiniz. Mesela yakında yeni kasa Ford Focus'lar gelecek. O yüzden olsa gerek Focus'ların fiyatı çok uygun. Hele de peşin verirse.


  • naharir  (18.02.11 16:33:49 ~ 16:34:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.