[]

bir film

merhaba,

sürekli aklıma geliyor, unutuyorum sormayı. aklıma takılan bir film var. küçükken izlemiştim. bulmam önemli.

türü bilimkurguydu. sanırım bir çocuk biraz macera yaşayıp, bir şekilde yaşadığı çağdan çok sonrasında uyanıyordu (yanlış hatırlamıyorsam 2000 yıl) ve annesini görüyordu. insana benzeyen ancak daha uzun, narin vücut hatları olan, homojen görünümlü ve yavaş hareket eden zeki canlılar da vardı. sadece bir takım dikdörtgen prizmalarının bir araya gelerek oluşturduğu bir araçları vardı ve onunla yolculuk ediyorlardı. bir de yanlış anımsamıyorsam yolculuk bittiğinde dağılıyordu bunlar. aracın hareketini ise bu canlılar beyinlerini kullanarak telepatiyle sağlıyorlardı. iletişim de yine telepatiyleydi. çocukla da bu şekilde iletişim kurmuşlardı. ona annesini göstermişlerdi. matrix'teki gibi uzun deri ceketli acayip bir adamla ve mekanla geçen bir sahnesi de vardı ama net hatırlamıyorum. sanki bir şeye ulaşmaya çalışıyorlardı.

bu sahnelerin sizlere hatırlattığı bir film ya da filmler var mı?

 
ai olabilir mi?


  • kazma penguen  (17.02.11 19:23:41) 
  • microfiction  (17.02.11 19:25:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.