[]

HD media playerla digiturk web tv izlenir mi?

www.netsiparis.com

linkteki gibi ya da ona benzer internet bağlantılı media playerlarla bilgisayara gerek kalmadan direk tvden digiturk web tv izleyebilir miyim?


 
teorik olarak evet, internete girmesi yeterli görünüyor ancak flash becerisi ne alemde ona emin olmak gerek. hatta digiturk'te silverlight var, bakalım onu açabilecek mi ? açamıyorsa eklentisi yüklenebilir mi ? kullanan birileri yazar şimdi sanırsam.


  • celeron 300a  (17.02.11 12:00:59) 
bu alet, bilgisayara gerek kalmadan film, müzik, resim dosyalarını tv'de açabilmek için kullanılıyor. içinde internet tarayıcısı var mı bilmiyorum fakat digiturk web tv izlemek için pc'ye ufak bir eklenti yüklememiz gerekiyor. bu aletin onu destekleyeceğini sanmıyorum. 10ur1can'ın bahsettiği dreambox.


  • flame of feanor  (17.02.11 12:09:15) 
en azından adresini verdiğiniz cihaz için cevap vermek gerekirse hayır. internet erişimleri güncelleme, torrent (bu cihaz öyle) gibi şeyler için kullanılıyor. siz iptv gibi kullanmak istiyorsunuz. digiturk web tv eğer browser üzerinden yayın yapıyorsa (bilgim yok) ve bu cihazda bir browser varsa (ki görebildiğim kadarı ile yok) ve son olarak bu browser ile o site birbirini seviyorsa (mesela akbank internet bankacılığı sitesi geçen yıla kadar firefox ile düzgün çalışmıyordu. şimdi bile saçmalıyor bazen (menülerde falan)) o zaman çalışabilir. ancak bunların hepsini bir araya getirmek yerine açın pcyi olsun bitsin. veya biraz daha fazla para harcayıp pcnizi küçültüp tv altına (!) sokun .


  • ben smyrna  (17.02.11 12:33:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.