[]

Google Apps kullananlar şuan ne yapıyor?

Değerli googleseverler ve pek muhterem musikişinaslar;

malumunuz Digiturk'un aldırdığı karar nedeniyle Google Apps kullanarak kendi sitesine sahip olanların sitelerine aylardır ulaşılmıyor. Anladığım kadarıyla kimse de bu durumu düzeltmek için uğraşmıyor. Ben bu durumdan sıkıldım artık. Kendi web siteme herkes ulaşabilsin, blogumu okuyabilsin, portfolyoma bakabilsin istiyorum. Bu yasaktan kurtulmak için neler yapabilirim? Domainimi başka bir hizmet sağlayıcıya mı taşıyayım yoksa ben mi İsviçre'ye taşınayım? Nedir yani? Google Apps kullanıp kendi domainini kullanan dostlarım bana bir akıl verin.

Öpüldünüz.

 
simdi biz bu makinelerden google apps e ulasamiyoruz, ama baska makineler ulasiyor. bu islerde temel mantik (tunnelling), o ulasabilen makinelerin ulasmasını saglamak, sonra da o makinelere baglanmak.

ama ben google apps kullanarak kendi sitesine nasil sahip olunuyor anlamadım. googlepages i mi demek istedin acaba?
  • sage  (17.02.11 10:04:18) 
sanırım arkadaş blogger hesabından bahsediyor. eğer öyle ise çözümü kolay :) yok eğer sahiden google apps'den bahsediyorsa (google sites'da host edilen ana sayfadan ayrıca) yanıtım yok.
www.webupd8.org

yukarıdaki adresten nasıl yaptığını görüp aynılarını yaparsa sanırım ulaşılabilir kılar sitesini.
  • homeless  (17.02.11 10:19:49) 
@homeless maalesef senin dediğin olaydan bahsediyorum ve CNAME'i değiştirince de bir sonuç alamadım.


  • theodor  (17.02.11 10:28:10) 
@theodor peki söylediğin tam olarak nedir?

hangi google apps'in hangi özelliğini kullanıyorsun da erişilemiyor?
  • homeless  (17.02.11 10:32:37) 
Google Apps alan adımdaki mailim, blogum, takvim hizmetim...vs. Erişemediklerim bunlar. Ama çözümü buldum galiba. Şurada anlatmışlar: www.burcakcubukcu.com


  • theodor  (17.02.11 10:48:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.