[]

cep tel ses kayıt, simbiyan

konuşma yapılınca sorarak, ya da otomatik olarak konuşmaları kaydeden, arada bip diye ötmeyen bi yazılım arıyorum, simbiyan v3 kullanıyorum. total killer gibi bi program indirdim ama çalışmıyor. program açık görünüyor ama log tutmuyor.

ya da şöyle de sorabilirim. normal simbiyanlı tellerde uygulamadan kendi menüsü ile çıkmadıkça arka planda açık duruyor ama e50 de ana menüye geldiğinde arka planda program açık görünmüyor, simbiyan tuşuna basılı tutunca aktif görünmüyor. sorun telefonun arka planda çalıştıramıyor olmasından kaynaklanabilir mi


 
bende n-gage vardı, o da symbian 6 mı 7 mi ne. yüklemiştim konuşmaları kaydeden program ama sadece arayanın sesini kaydediyordu, benim sesim yoktu. onu kaldırıp başka program kurdum ama o da hiç çalışmadı. ben de vazgeçtim, zaten bu türden çalışan bir program duymadım henüz.


  • lepidodendron  (20.02.08 21:37:53) 
spycall'i dene bir de, ses kalitesini bile ayarlıyordum ben 2 sene önce bunla. baya güzeldi. fakat senin sorunun farklı biraz, arka plandan çalışan başka bir program dene olmazsa, screenshot alan bir program vardı, hide yaptıktan sonra kalem+* ile ss alıyordu. bunu da deneyebilirsin.


  • only  (20.02.08 21:47:06) 
kullandığım program vardı, s60 v1 idi ama, bip sesi olmakla beraber çok güzel kayıt yapıyordu ama bip sesi rahatsız ediciydi. forumlarda okuduğum kadarıyla bip sesini engelleyen programlar var ama çalışmadı bende işte, kullanan varsa tavsiye istiyorum


  • efruz  (20.02.08 22:17:39) 
Psiloc eRecorder.


  • can itin  (20.02.08 23:14:54) 
symbian telefonlarda ne yazık ki böyle bir yazılım bulamazsınız. zira cep telefonu konuşmasına erişen başka bir program bulursa otomatik olarak biplemeye başlar. güvenlik sebepleri sebebiyle.

tabi bu söylediğim nokia 6600'daki symbian versiyonu için. sizin telefonlarınızda belki bu kısıtlamayı kaldırmışlardır.
  • tom riddle  (20.02.08 23:23:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.