[]

İngiltere Vizesi???

Yıl sonunda İngiltere'ye gitmek istiyorum. Son 2 senedir çalışmadığım için aklıma bile gelmiyordu yurtdışı. Ama geçen gün birisi öğrenci olduğumu hatırlattı sağolsun. (Yüksek lisansa başladım da bu sene)

Bu durumda vize alma şansım nedir, yaşı 30'a dayanmış bir yüksek lisans öğrencisi olarak?

Not: Daha önce dil kursu muhabbetine İngiltere'de 1 seneden fazla kaldım, biri buradan biri de orada uzatma amaçlı aldığım 2 vize var pasaportta, öncesinde de 1 almanya vizesi var. O yüzden herkes, abi sana kesin verir o kız diyo. Ama ben temiz sicilimi riske etmek istemiyorum 1 haftalık bir tatil için!

Burada İngiltere vizesi muhabbeti çok geçmişti bu sene, bi kısmına cevap yazmıştım oradan biliyorum. Özellikle burada bu mevzuyla ilgili sorup sonradan tecrübelenen arkadaşlar! Nedir yorumlarınız? Verirler mi vize?

 
hocam uçak biletini falan al şimdiden, başvurunu yap, eski pasaportunu ve aldığın uçak biletini hatta kalacağın yer eğer otel ise yerini ayırt ödemeyi yap faturayı da ekle dosyaya, çok çok büyük olasılıkla alırsın vizeyi.
bu şekilde en azından vize verirler mi sorusunu kendine bir daha sormazsın.

  • Sabac  (15.02.11 18:21:27 ~ 18:28:55) 
ozellikle daha once ingiltere vizesi olanlari sanki fazla zorlamiyolar. sonucta ogrencisin ve donecegin belli. sabac in yazdiklarina ek olarak, verdikleri forma freelance olarak calistigini falan yazabilirsin ama cok da gerekli degil. 1 hafta harcayacagin para hesabinda olsun sorun yeter gibi. ve en az 6 ay vize verirler diyorum, hade bakalim:)


  • euteamo  (15.02.11 19:29:29) 
büyük ihtimalle alırsın. ayrıca hızlı başvuru falan var, onlardan bile yararlanırsın gibi. Tabii öğrenci olduğun zaman bir olumsuzluk olmadıysa. Bunu soruyorlar genelde.


  • prdeay  (15.02.11 22:39:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.