[]

Uyumama isteği

inannılmaz bir şekilde uyku modunda dolaşıyorum. bu halden kurtulmak icin ne yapabilirim. boyle bildiginiz ayakta uyur haldeyim. red bull vb. energy drink içsem sabahları kahve niyetine bir sure sonra bunyem sikilir mi?

onemlidir herhalde : gunde 3 kere faverin kullanıyorum. 100mg


 
buyuk ihtimalle ilacın etkisinden çunku kendimden biliyorum. doktora başvurman iyi olur. belki gunluk dozu azaltabilirsin doktor tavsiyesiyle. enerji içeçeğinden uzak dur pek çare olmuyor...


  • clones  (20.02.08 17:34:20) 
hocam "enerji drink" dediğiniz ürünün üzerinde yazanları okursanız ne koşullarda içmemeniz gerektiğini görebilirsiniz ki baştan söyleyeyim "ilaç kullanımı" bu listenin içinde.


  • late viper  (20.02.08 18:08:20) 
kesinlikle ilaçtan. türlü yöntemlerle uyanık kalmaya çalışmanız kendinize eziyet olur. zaten bu tip ilaçların amacı insanları sakin, uysal ve uykulu yapmak değil mi?


  • patlamismisir  (20.02.08 18:27:10) 
günlük 300 mg kullanıyorsunuz. Yani ilaca yeni başlamış değilsiniz diye düşünüyorum. Bu sebeple acaba daha az dozları kullanırken böyle bir sorununuz oluyor muydu? Eğer olmuyorsa doktorunuza danışabilirsiniz.


  • tom riddle  (20.02.08 19:01:32) 
herkeste aynı etki olmuyor ben redbull içince uykum geliyor.


  • sourlemonade  (20.02.08 20:04:21) 
doğal bir çözüm olarak ginkgo biloba önerebilirim. önce doktorunuza danışmanız elzem tabii.


  • swallowed arsenic  (20.02.08 23:05:47) 
infectious mononucleosis denilen opusme hastaligi olarak da bilinen bir hastalik var, soguk aldim zannetmis dikkat etmemis olabilirsiniz aylarca suren yorgunluk yapan uyutan bir hastaliktir, bazen gizli kalir, bir test yapilarak gecirip gecirmediginiz anlasilabilir. doktora gorunun.


  • faralya  (21.02.08 00:33:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.