[]

Grip/nezle başlamadan kurtulmak istiyorum.

bu sene feci derecede grip oldum ya artık bu da başlamadan kurtulsam diyorum.şuan sadece hafif burnum akıyor ama hissediyorum hasta olucam gibi.napmalıyım sizce şu first defence filan işe yarar mı?




 
tylol hot iyi geliyor başlangıç safhasında. c vitameni içeren meyveler ye bir de


  • kamile  (14.02.11 20:36:04) 
sardunya ciceginin koklerinden yapilan bir damla var, bagisiklik sistemini saglamlastirip direnci arttiriyor. tamamen bitkisel yani, ben cok faydasini gordum.
reklam olmayacaksa adi UMCA. eczanelerde satiliyor.

  • morartu  (14.02.11 20:37:53) 
bu sene grip olup atlatti isen tekrar grip olmazsin. Cunku bu mevsim icin grip bagisikligi kazanmissindir, eger grip gecirmissen.
tylol hot ilac olarak alabilirsin. Limon alip limonata yap, cay yerine ihlamur ic hatta icine hatmi cicegi kusburnu ekle. Ihlamur alirken aktara sorabilirsin baska ne lazim olur bu kis sartlarinda diye.

  • 1917  (14.02.11 20:41:03) 
gribin kesin tedavisi yoktur. semptomatik tedavisi vardır. tylol hot, aferin, aferin forte, thera flu vb ilaçların üzerine bakın şu yazar: "grip/nezle ve soğuk algınlığının semptomatik tedavisinde" yani burun akıntınızı geçirir, daha rahat nefes almanızı sağlar vs. ama bunlar aynı zamanda parasetamol içerdiğinden halsizlik ve uyku yapar.
www.eksisozluk.com
kısaca geçmiş olsun daha önce de yazmıştım benzer şeyleri üşenmedim bi daha yazdım;
ilaçla 1 hafta ilaçsız 7 günde geçer demiş atalar. çok doğru demişler.
  • rentts  (14.02.11 20:57:42) 
Hasta olacağınızı hisseder hissetmez 3 saatte bir corsal alın,o yoksa kongest diye bi ilaç var.2 si de başlangıçta işe yarar.sonrasında da hafif geçirmenizi sağlar.


  • karamell  (15.02.11 08:21:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.