[]

Dersane öğretmenleri maaşı?

Çok bilinen bir dersane olsun(fdd, fem v.b), 10 senelik öğretmen olsun, türkçe veya matematik öğretmeni olsun ve iyi bir üniversiteden mezun olsun. Başka kriter var mı bilmiyorum.
Ne kadar alır ortalama?
Ya söylemeyi unutmuşum ben standart olduğunu düşündüğüm için bu kişi aynı zamanda soru çözümlerine de kalıyor haftaiçi ve ek ders olduğu zaman ona da giriyor. Kendi bölümüyle ilgili her etkinlikte var diyelim.


 
Genellikle transferle maaş büyüyor. Sen bu kriterleri söyleyip "ben sizinle çalışmak istiyorum" dersen muhtemelen alacağın para 2 bini geçmez.

Şu var, eğer teklif onlardan gelirse 5-6 bine kadar yolu var.

Bu arada Türkçe veyahut Matematik öğretmeni olması çok şeyi değiştiriyor. O mevzu önemli.
  • ataturkiye  (14.02.11 18:04:39) 
xenophobe, hemen bir soru soruyorum kusura bakma. peki boğaziçi tarih mezunu ne kadar alır ortalama?


  • tebelles  (14.02.11 18:22:58) 
Ben öğrenciyim zaten, sadece merak ettim öğretmenlerin aldığı maaşları.
ataturkiye türkçe olsaydı kaç olurdu, matematik olsaydı kaç olurdu. Kendisi başvurmuş olsun ama 6-7 senedir orada çalışıyor olsun mesela. 10 senelik de öğretmen olsun.
@tebelles hiçbir fikrim yok dediğim gibi ben de merak ettiğim için sordum.
  • xenophobe  (14.02.11 18:26:55) 
2000 alamaz


  • sage  (14.02.11 18:27:49) 
Ya söylemeyi unutmuşum ben standart olduğunu düşündüğüm için bu kişi aynı zamanda soru çözümlerine de kalıyor haftaiçi ve ek ders olduğu zaman ona da giriyor. Kendi bölümüyle ilgili her etkinlikte var diyelim.


  • xenophobe  (14.02.11 18:30:48) 
5000.
not: fem'de alamaz ama.

  • duygusal pehlivan  (14.02.11 18:52:40 ~ 18:53:17) 
dershanelerde öyle sanıldığı kadar çok para alamaz.
çevremde çok para alan yok.
alması için bayağı bir tecrübe lazım.
genelde özel ders falan vermekte mat ve fen hocaları.
olsun olsun 1000 tl iyimser hali ile yani.
  • seyduna6687  (14.02.11 20:29:06) 
dershaneler yeni mezunları sömürür. bir-iki ay deneyip maaş vermeden öğretmeni atan çok dershane biliyorum. kurumsal dershanelerde durum biraz daha iyidir.


  • zawisza  (14.02.11 22:53:28) 
öğrenciyken stajını kaldıracağız diyerek 200 300 falan alırlar. fdd birey bu ücretleri verenlerin başında gelir. stajın kalktığndada anca 800 1000 arası alırsın.küçüğü ünlüsü ünsüzü farketmez her dersane bunu yapar. ek derse kal falan filanlarıda yığar bir yandanda test odasını düzenletir. hangi üniversiteden mezun olursan ol bu durum değişmez. değişir diyenle tekrar konuşalım.


  • andromedus  (14.02.11 23:13:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.