[]

yurtdışına gezmeye tur ile gitmek

bu konuda tecrübelerini paylaşabilecek olan kişiler var mı?
sözlükte tur şirketleri başlıklarını inceledim ve hepsine o kadar çok sövülmüş ki açıkçası ümitsizliğe düştüm.
deniz-kumsal tarzı bir gezmece anlayışım olmadığı için diğer tip tatiller hakkında bilgisi olan varsa süper olur.


 
ülkeye göre değişir bence.
nereye gitmeyi düşünüyorsun?
ona göre daha net fikir çıkabilir ortaya.
  • cakabo  (14.02.11 15:54:35) 
bence kesinlikle turla gitme. turla gidince hem tura bagli olmak zorundasin, hem de tur para kirmak icin anlastigi yerlere gider, bazen de oralar cok boktan olur. eger fix bir fiyata yemek falan da veriyorlarsa, igrenc seyler yersin. onun yerine otelini kendin ayarla, internetten belli basli yerlerin nerelerde oldugunu bul, otobus, ucak ve toplu ulasimla ilgili bilgi topla ve kendin git. nerede ne kadar zaman gecirecegini, nereleri gormek istedigini, ne gibi yiyecek ve icecekleri denemek istedigini kendin sec.


  • anorexic penis  (14.02.11 16:34:24 ~ 16:35:12) 
turların çoğu oda+kahvaltı+panoramik şehir turu üzerine kurulu artık.
eğer illa turla gidecekseniz, ekstralara katılmak zorunda değilsiniz.
çoğu insan cesaret eksikliğinden, uğraşmak istemediğinden vs. ekstraların hepsini alıyor.
internette biraz araştırma yaparak gideceğiniz yere dair görülecek yerleri, varsa izlenecek showları ve yemek yenecek yerleri bulabilirsiniz rahatlıkla.
  • cakabo  (14.02.11 17:20:43) 
diğer yorumlara katılıyorum. tura para verme. çok önceden planını yap, uçak biletlerini ucuza getir. gezi, kalma vs yi de biraz araştırma ile halledersin.


  • sttc  (14.02.11 19:04:18) 
italya fransa vb. avrupa turu yapmak istiyorum aslında.


  • azeroth  (15.02.11 08:23:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.