[]

laptop sogutucu

sayin duyuru sakinleri, gerek 1080p film izlerken gerekse oyun oynarken laptop asiri derecede isiniyor ve kasmaya basliyor. bu sebeple sogutucu almaya karar verdim.

bildiginiz kaliteli ve fazla gurultu cikarmayan sogutucu tavsiyelerinizi bekliyorum. bir de istanbul'da bulabilecegim bir urun olursa sevinirim. simdiden tesekkurler.

edit: zalman turkiye'de yok zannediyodum fakat simdi tekrar arayinca gordum ki vatan computer bir guzel geciriyomus.

 
bulunurlugu konusunda pek bi fikrim yok ama her turlu zalman alin derim ben..


  • buzzlightyear  (14.02.11 00:19:53) 
Bir soğutucu standına 150 tl vericek kadar zengin olduğumda D&r daki hareket kabiliyeti oldukça başarılı olan soğutucuyu alırdım.Hem başarılı bir soğutucu hem de her pozisyona giriyor.


  • skywalkeremre  (14.02.11 00:19:59) 
bir notebook'un normal şartlar altında saat hızlarını downclock edecek kadar ısınmaması lazım, doğrudur bazı notebooklar daha sıcak çalışır ama downclock ettirecek seviyeye gelmemeli hiç bir notebook, yani soğutucuya ihtiyaç duymamalı. kendiniz başarabiliyorsanız içini açın temizleyin termal macunu değiştirin, şöyle bir bakım yapın. yok eğer notebook yeniyse ve bunları yapıyorsa servise verin bir baksınlar. boşu boşuna soğutucuyla falan uğraşmayın. bu soğutucu muhabbeti nereden çıktı vallahi anlamıyorum. notebook'u soğutucusuz rahat biçimde kullanmak gerek, kullanamıyorsam sorun vardır notebook'ta diye düşünürüm ben. ayrıca verdiğin paraya aldığın performans soğutucularda hiç iç açıcı değil.

sadece yatarken veya yerde oturur pozisyonda falan kullanmak için kullanışlı soğutucu standlar var onlardan almak mantıklı olabilir diye düşünüyorum...
  • neverdom  (14.02.11 05:52:15) 
thermaltake in güzel ve ucuz modelleri var.çok da sessiz.


  • nekodunlangafana  (14.02.11 07:05:40) 
eğer zalman diyorsan zalman nc2000 modelini kullanıyorum ve gayet memnunum. ses konusunda da gerçekten sessiz.


  • ahmet demir  (14.02.11 12:13:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.