[]

Evdeki negatif enerji

Komşum var benim gibi öğrenci geçende kavak yelleri dizisinde hop hop bişilerin üzerinden atlayıp, bişiler yakıp dualar mı ne okunmuş. Biz de böyle bi atraksiyona girelim dedi. Maksat evdeki negatifliği atmakmış. Kız ciddi manada evde daral geçiriyor. Zaten evden cıkan son arkadası ile cok fena papaz olmuşlardı bela okudu kesin bana falan diyor. Valla ben de tütsü neyin yakıyorum ancak arkadasın aradığı daha geniş çapta bişey olsa gerek. Var mı negatifliği arındıracağımız bir tarif. Ben de nasiplenirim. Azcık evi kırklayayım. Ha fenk şui falan değil dediğimiz bu arada. Koku, ot mot, ne bilim öle bişiler. şaman töreni gibi bişey mi cıkacak nedir bilemedim şimdi.




 
psikologa gotur.


  • bryan fury  (13.02.11 20:40:02) 
1000$+kdv karşılığında yaparım ben bu işi, büyü bozarım, şaman ayini de yaparım.. koku, ot, mot.. kurşun dökme cin çıkarma vs. hepsini hallederim.
negatiflik megatiflik kalmaz.

  • de jure  (13.02.11 20:41:39 ~ 20:42:04) 
enerji vardır yada yoktur, negatifi olamaz...


  • commander64  (13.02.11 20:50:19) 
Yapabileceğiniz en iyi şey evi bir güzel havalandırmak. Temizliği de ihmal etmeyin. Gerisi boş işler, kafanıza göre takılabilirsiniz (Parayla yaptıracaksanız de jure'yi çağırın, maksat para elin şarlatanına gitmesin).

Cevap tam olsun: Normal bir insan için, commander64'ün dediği doğru, boş işlerle uğraşmayın. Bilimle uğraşanlar için, negatif enerji tanımlanabilir ama dediğim gibi, bu negatiflik sizin söylediğiniz anlamda "negatif enerji"yle ilgili değil.
  • sourlemonade  (13.02.11 21:01:53) 
bunların cidden bilimi var, belli bitki sularını gezdirebiliyorsunuz evde. ancak en güzel yontem bana sorarsanız placebo effect denemek. oda arkadasınızı evden cikarin, güzel bir senaryo yazın sunu sunu yaptık biz bence süper oldu diye, kısacası kandırın. zira sorun %90 psikolojiktir, sanmıyorum cinler basmış olsun evi.


  • sage  (13.02.11 21:24:42) 
üzerlik yaktılar. baharatçılarda olur. genelde doğuda yaygındır. ocakta aliminyum folyo üzerine koyup yakın. odaları dolaştırın.


  • mahnita  (13.02.11 21:43:28) 
evi kose bucak temizleyin, esyalarin yerlerini degistirin. guzel kokan bir demet cicek alin. aydinlatmayi artirin. karanlikta oturmasin. belki ise yarar.


  • leci  (13.02.11 22:21:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.