[]

ing çeviri / şu garibe yardım / hafif acil / terim de var :)

2012 entry
A portfolio of creative design work available for consideration at interview, plus one of the following
• 300 points from at least two GCE/VCE A levels or BTEC National qualifications including art and design. AS levels and Key Skills may count towards these points.
• Access – an Access to HE Diploma with at least 45 credits at level 3 from a QAA-recognised Access to HE course, in an art and design-related programme, or an equivalent Access to HE certificate
• Diploma in Foundation Studies in Art and Design – pass
If English is not your first language you need an IELTS score of 6.0 or above, with a minimum score of 5.0 in each skill.
If your application is successful, you will be invited to attend a selection event with a portfolio of work to demonstrate your ability. Download our application guidance to ensure you understand the selection process and how to produce a strong application and portfolio.

We welcome applications from people of any age. We may be flexible in our normal offer if you can show a commitment to succeed and have the relevant skills and experience. This must show that you will benefit from and finish the course successfully.,

özellikle burda kullanılan terimlerin bizim buralardaki karşılıklarını söyleyebilirseniz çok makbule geçer :) ana çerçeve oturdu ama özellikle terimler can sıkıcı

bir de bu ielts hakkında kısaca bilgi verecek olan olursa sevinirim :) ( son olarak ielts nin burdaki denkliği var mı , misal kendi prof notum ? ) teşekkür ederim . . .

iyi akşamlar dilerim

 
çeviriden öte sanırım ne demek istedigini istiyorsun.

öncelikle senden bi portfolyo istiyo değerlendiriceklermiş mülakatlarda. + aşağıdakilerden bir tanesi diyo.

en az iki gce/vce a leveli alıcakmıssın, ya da btec national dan (sanat ve dizayn bölümünden) 300 puan istio bunlardan da. AS levelleri ve KEy skill leri neyse artık onlar sayılabilirmiş.
- access dedigi bisi var sanırım, HE diplomasına Access istiyo en az 45 kredi olcak 3.level seviyesinde, o da QAA tarafından kabul edilmis bir Access olcak, yine sanat ve dizayn ile alakalı bi programda, ya da ona eşdeğer bi Access to HE sertifikası.

ingilizce ana dilin deilse ielts ten 6 ya da üstü lazım dio. hepsinden de minimum 5 olcakmis. eer seni severlerse cagiricaklarmıs yeteneklerini göster die alip portfolyonu gidiceksin. başvuru şeysi varmis onlarin yol göstericisi, onu idnirip bakabilirmişisin nası istediklerine, güzel bi portfolyo ve başvuru yapmak icin.

terim varmıs hakkaten.
her yaştan olur dio gelin dio, bi de ayak yapmis iste belki sizi severiz diye. isteginizi bile gösterin dio. terimleri ben de bilemedim hocam ne yazık ki bu işlerle ugrasmayınca :)
  • sage  (13.02.11 21:34:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.