[]

bir kaç günde ALT düşürmek

arkadaşlar aramızda belki tıpçı arkadaşlar vardır mümkün mü diye sormak istiyorum.
1 -1.5 yıl önce karaciğerimin oldu yerde bir tuhaflık hissetmeye başlamıştım. geçen mayısta doktora gittim ultrasonla baktılar az bişi yağlanma varmış. Alt de sınırı az bişi geçmişti. 50 ise 56 felandı. doktor bana işte zayıfla spor felan yap dedi. o zamana göre 3-4 kilo zayıfladım ama genelde bu tarz yağlanmanın geçmesi için vucud ağırlığının %10 nu kadar zayıflamak gerekirmiş benim 70 kiloya felan düşmem lazım ki 79-80 kiloyum.

neyse şimdi bu karaciğer bölgesindeki tuhaflık hala oluyor. (mütemadiyen değil) çok yağlı yemiyorum zaten yumurta yiyince felan ağrıyordu haftada 1 felan yiyorum.

şimdi muhtemelen benim ALT hala yüksektir umarım daha fazla yükselmemiştir. benim bunu geçici de olsa sınır değerlere döndürmem için ( sağlık raporu alcam ) söyleye bileceğiniz taktikleri bekliyorum.

mesela kereviz enginar ye deyin 3 öğün aç kal su iç deyin maydonoz limon iç deyin ama bir GAME plan verin olmamı? söz daha sonra 70 kiloya incem. :) (umarım inince yağlanma geçer)

teşekkürler sevgiler

not:içki sigara yok. sporda yok :) kalıcı düşürmekten değil geçici olarak düşürmekten bahsediyorum.

 
Valla kardeş 96 kg dan 80 e düştüm 5 ayda spor ve düzenli diyet ile.Fakat alt sınırlarım yine düşmedi.Sen enginara devam et :D


  • free bird  (12.02.11 23:46:39) 
alkol ve sigaradan da uzak dur derim ilk önce sonra da bu işlerin bi uzmanına görün derim hatta parayı kıy özele git.


  • uykusuz her gece  (12.02.11 23:48:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.