[]

Bilkent Üni. nasıl giderim

Arkadaşlar tezim için Bilkent kütüphaneden yararlanmam gerekiyor da İstanbuldan tren ile mi yoksa otobüs ile mi gitsem bilemedim? Hangisi daha kolay olur nereden nasıl gitmem gerekli bir bilen duyanınız var mı?




 
otobüsle aştiye inip, oradan dolmuşla geçebilirsiniz.


  • medievalman  (11.02.11 21:08:44) 
otobüs ile daha rahat olur, medievalman'ın dediği gibi hemen aşti'nin (otogar) önünden dolmuşa binersiniz. taksiyle giderseniz 23-25 lira tutar, dolmuş 2 lira.


  • fotrsapka  (11.02.11 21:32:50) 
-otobüs seçeneği
1-aşti
aşti'de inerseniz önünden geçen konya yolu denen bulvarın üstünden "atatürk hastanesi", "ösym", "yök", "bilkent" yazan minibüslere binip, şoföre "kütüphanede inicem" dersiniz. okulun girişinde de güvenliğe aynı cümleyi tekrarlarsanız sorun olmaz. bir ara kütüphane ile yazışma faks falan istiyorlardı onu da öğreniniz, belki vardır belki yoktur. kapıda mağdur olmayın.

2-ulusoy söğütözü terminali
hemen yanında üst geçit var. oradan karşıya geçip mevzubahis minibüsleri ya da büfede varsa ego kartı alıp 110 numaralı belediye otobüsüne binmeniz. nizamiyede aynı şeyleri tekrarlamanız, kütüphane durağında inmeniz.

3-varan merkez terminali
terminalden çıktıktan sonra sağa doğru 50 metre yürüyüp üst geçitten karşıya geçiniz. duraktan halk otobüsüne binip biletçiye "bilkent köprüsünde ineceğim" dersiniz. duraktan yürüyüp yukarı yolun oradaki durağa yürüyün. orada da aynı minibüsleri ya da 110 numaralı belediye otobüsünü tercih ediniz. ama onun yerine ben merkez terminalde inmiyeceğim aşti'de inicem derseniz daha kolay olur.


-tren
1-metro
istasyondan çıktıktan sonra sağdaki ışıklardan stadın sağından gençlik parkın solundan radisson sas oteline kadar yürüyün köşede metro var. ego kartı alıp kızılaya, kızılay'da güven park çıkışından otobüs duraklarında en sağdaki yerden 110 numaralı otobüs.

2-istasyondan çıktıktan sonra sola doğru yürüyün. ışıkların oradan sola yukarı çıkın. yoncaya kadar yürüyün o yolda bekleyin ve aynı minibüslere binin.
  • kim milton nielsen  (11.02.11 21:48:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.