[]

Facebook Oyunları sıfırlama :)

ya saçma gelebilir de sorayım yine de. spartacus oynuyorum facebook üzerinden. dün başlamıştım, bir şey bilmediğim için gladyatörlere bol keseden para harcattım. sonra ölündüğünü bilmediğim için öldüm.

bi kuruş para kalmadı tabi. yeni gladyatör aldım son parayla ama silah milah hiçbir şey olmadığı için division 10'da savaş kazanma ihtimalim yok. çıkmaza girdi yani oyun.

özet: oyunu sıfırlayıp sıfırdan başlatabilme yöntemi var mı acaba? oyuna en baştan başlıyayım yani, daha önce hiç oynamamış gibi. new game :)

 
ayarlardan siliceksin application'ı sonra tekrar kaydolucaksın. sıfırlanması lazım.

www.facebook.com
  • dambil  (11.02.11 19:38:55) 
mafia wars ya da texas hold'em poker için silip tekrar oynamaya başlayınca sıfırlanmıyor. yine de deneyin.


  • ronaldo17  (11.02.11 19:47:29) 
sıfırlanmadı ne yazık ki :)


  • kamera motor  (11.02.11 19:49:07) 
sıfırlanmaz ugulamanın veritabanı ayrı facebook un veritabanı ayrı. uygulamayı sildiğinizde facebook veritabanından silinmiş oluyor. ancak uygulamalar ve oyunlar facebook id'niz ile sizi tanır. eğer oyun kendi içinde sıfırlamaya izin vermiyorsa yapabileceğiniz birşey yok.


  • poyzn  (11.02.11 19:59:27) 
yeni bir facebook hesabı al. ordan başla oynamaya.


  • mea maxima culpa  (11.02.11 20:18:39) 
ayarlardan silip tekrar kaydolunca, sıfırlanması için birçok oyunda en az 90 gün geçmesi gerek diye biliyorum ben. ama en makul yöntem farklı bir hesap açmak elbette.


  • ufukcel  (11.02.11 21:26:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.