[]

Ütü tutan gömlek aranıyor

Beyler, düz renkli (beyaz, siyah, mavi) adam akıllı kesimi olan, orta direk vatandaş bütçesine uygun ve kesinlikle ama kesinlikle mükemmel ütü tutan gömlek almak istiyorum, nereden alayım?

mudodan aldım üç beş tane lanet olsun leş gibi çıktılar. 50 kere de ütülense kırış kırışlar.

neye dikkat etmeliyiz gömlek alırken, pamuk naylon oranı filan nasıl olmalı ki ütü tutsun?

 
pamuk yüzdesi ne kadar iyiyse o kadar iyidir. aynı zamanda kumaşın elinizde bıraktığı his de hoş olmalıdır. ne pürüzlü olmalı ne de plastik gibi kaymamalı


  • angelofdeath  (11.02.11 11:16:10) 
crispino,sarar,koton.


  • advest  (11.02.11 11:19:38) 
Koton'u salla. Erkek gömlekleri beş para etmez. Babama göre kumaşa dokununca dokumasından anlarsınız, mesela Lacoste gömleklerin dokuması sık ve serttir. Seni terletmez, yapışmaz üzerine ama düzgün durur. Lacoste biraz ütopya tabi fiyat olarak.
U. S. Polo'yu bayan gömlekte tek geçiyorum. Erkek modelleri de hoş, slim fit olanları. Çok çok uçuk değil fiyatları. Hem şık, tarz duruyor. Bir de kumaşı kalın, yakaları - kol ağzı enli; bu yüzden yamulmuyor ağzı yüzü. İstersen en uyguna bulabileceğin outlet adresini yazarım özelden. Zira şu an sezon sonu ve kış sezonunun yanına, geçen yazdan kalma yaz sezonu gömleklerini de asıyorlar. 2011 yazı için de geçen yazın renklerini, düğmelerinin sayısını değiştirip yeni sezon yapıyorlar :)

  • congratulations  (11.02.11 12:02:28 ~ 12:05:09) 
%100 koton gömlekler cok saglıklı olmakla birlikte ütü işini inanılmaz zorlaştırır ve asla asla ilk günkü gibi olmaz.İçinde az da olsa sentetik bulunan ürünler ütüye daha iyi gelir.Dikişi de önemli tabii..iyi markaların etiketlerine bakarak alırsanız istediginiz görüntüyü elde edersiniz.


  • jesabel  (11.02.11 12:09:42) 
ne kadar polyester o kadar güzel ütü.


  • tanimazsin  (11.02.11 12:21:42) 
dufy nin gömlekleri ne kadar kaliteli de olsa kesinlikle ütü düşmanı. kazaksız giyilmiyor. sadece yakasi gözüküyor. yani Dufy alma :)

debenhams'dan aldigim ingiliz mali ama cok da pahali olmayan gomlekler vardi. kesimi de cok güzel. markasini hatirlayamadim ancak hakikaten hem cok kolay ütüleniyor hem de ütüsü bozulmuyor kolay kolay. bir de us polo ütü konusunda iyidir ama cabuk eskiyor.
  • mat couthon  (11.02.11 13:01:08) 
marketlerde zeta marka ütü spreyi satılıyor, lacivert kutulu. en ütü tutmayan gömleği bile haşı huşur sert yapmadan jilet gibi yapıyor.


  • zkurmus  (11.02.11 16:17:39) 
tekin gömlek - mahmutpaşa

Mahmutpaþa Cad. No: 213 Mahmutpaþa/ÝSTANBUL

güzel ihraç fazlası gömlekleri var. ben yıllardır alırım. hem güzel ütü tutarlar hem de kesimleri iyidir.

www.gauche.com.tr
  • lupelius  (11.02.11 18:01:30) 
kiğılı'da ''non-iron'' adlı bir ürün var. Fena değil.


  • vasıfsız eleman  (11.02.11 19:38:47 ~ 19:56:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.