[]

mobil internet paketi?

internete iphone'dan gireceğim,

aklıma bir şey takılırsa googledan ararım. ekşiye bakarım. facebooka girerim. twitter belki. yine belki forumlar. bol bol google maps.

aveanın 100 mblık internet paketi en uygun. sizce yeter mi? tabi bir çok değişken var ama yine de sorayım dedim. kullananlar ne diyor?

 
kullanıyorum ben bu paketi. sözlük, twitter, facebook (video izlemiyorum) ve anlık işler için bana fazlasıyla yetiyor. google maps hakkında bi fikrim yok.
alın deneyin bir ay, paket aşımında zaten daha makul bi ücretlendirmeyle karşılaşıyorsunuz.

  • ferishtah  (11.02.11 01:09:33) 
avea'nin da, vodafone'un da internet paketlerini denedim. Hic birisi turkcell kadar istikrarli ve hizli degil.
Google maps kullanacaksan 100 mb yetmez. Sahsen 250 mb'lik paketi kullaniyorum ve gayet yetiyor.
Ayrica opera mini kullanmani tavsiye ederim.
  • insanimsi  (11.02.11 01:19:08) 
turkcell de 1gb dan az paketler var mı ki? internet sitesinde yazmıyodu bende avea kullanmayı planlıyodum.

turkcell de yaşadıgımda yerde 3g hizmeti bile vermiyo istikrarına sıcayım. :D
  • rurouni  (11.02.11 01:31:19) 
Evet 3G tam oturmadi hala. Ama 2G de gayet hizli.
"Abone eko" yazip 2222'ye mesaj yollamak lazim.

  • insanimsi  (11.02.11 01:36:09) 
kesinlikle ve şiddetle vodafone internet.


  • magen david  (11.02.11 02:41:28) 
kesinlikle vodafone aylık cepnet


  • atrin  (11.02.11 09:56:49) 
iphone icin safari gayet iyi, operayla fln ugrasmayin. ben avea 3g hosgeldin paketi diye bir sey kullaniyorum, 100mb paketten 1 lira daha ucuz sanirim (7 tl), ama yine de 100 mb kotasi.


  • tom riddle  (11.02.11 09:57:07 ~ 09:57:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.