[]

Kedilerim kavga ediyor

İki kedim, baba-oğul, 4 ve 2 yaşlarında.

Hiç böyle huyları yoktu, ama yaklaşık bir aydır çok kötü birbirlerine giriyorlar. En son kan akınca mecburen yerlerini ayırdım. Artık her gün birini odaya kapatıp diğerini bırakmak zorunda kalıyorum.

Bir veterinere danıştım, ceza verin dedi. Ben pek beğenmedim de önerisini, sizin bir öneriniz olabilir mi?

 
ceza fikri iyi gibi. sizin tepkiniz doğrultusunda durmayı bilmesi gerekiyor.

ha ben denedim. kaplumbagama musallat olmaması gerektigini öğretemedim ama.
  • cry baby  (10.02.11 13:01:22) 
negatif egitimin birakin kopegi, kediyi egitmesi bence dusunulemez, sadece korkuyu ogretir. merak ettigim ikisi de kisirlastirildi mi? eger ikisi ya da biri kisirlastirilmadiysa kavgalarin baslamasi cok sasirtici degil.


  • freefroglet  (10.02.11 13:35:54) 
mart yaklaşıyo tabi..
havalar da sıcak gidiyo bi kaç gündür..

  • appdata  (10.02.11 13:37:15) 
duyuruda bir kere daha mart yaklaşıyor lafını okursam bayılcam :( ev kedileri, ki bunların özellikle erkek olanları "sadece" mart ayında değil 2-3 ayda bir kızgınlığa girebilirler.

veterinere katılıyorum. ceza derken bunlardan bir tanesini balkona veya başka odaya filan koyarsınız. birkaç saat kalır orda. yalnız kalınca aklı başına gelir. sonra içeri aldığınızda da ne kadar sırnaşsa da yüzüne bakmayın. haliyle anlar yanlış birşeyler yaptığını.
  • mea maxima culpa  (10.02.11 14:29:17) 
benim anlamadığım bir şey var.
kısırlaştırılmış mı bu kediler?

  • jassinpera  (10.02.11 20:28:22) 
çok teşekkür ederim.

ikisi de kısırlaştırılmadı.
  • desdinova  (10.02.11 23:14:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.