[]

gmail şifresinin kırılıması paypal hesabının ele geçirilmesi?

sorunum işte bu. bunun nasıl yapıldığını anlayamadım. şahsi bilgisayarımdan başka bilgisayar kullanmıyorum ve şifrem yüksek güvenlikli bir şifre(idi). virüs koruma programım var ve bilgisayarım temiz çıkıyor. çözemedim ben bu işi.paypala durumu bildirdim. bide üstüne dün paypal türkiye masasından deyip irlandadan aradılar. türkiye masası dün kurulmuş, bak sen şu işe..... türkçe konuştuk(hiçbi bilgi vermedim). noluyor??? bu işin nasıl yapıldığını ve benim hatamın ne olduğunu bilen var mı???
not: paypal hesabıma sadece kaydoldum, hiç alışveriş yapmadım



 
nasılsa kurulu diye antivirüs programlarına güvenmeyin. bir programın bulamadığı virüsleri diğer program bulabilir. asıl tehdit virüs değil trojanlardır. aynı anda 2 antivirüs çalıştırsanız da sonuçta bulaşıyor. o yüzden hiç yoktan iyidir düşüncesiyle herhangi bir tane kurun ve girdiğiniz sitelere dikkat edin.


  • coder  (09.02.11 07:47:22) 
trojen dahil hiçbişey çıkmadı bilgisayarımda, acaba yine de mümkün mü??? hakikaten tertemizim misler gibiyim, girdiğim yerler hep belli.nasıl allahım nasıl?????


  • şaşkın  (09.02.11 07:59:09) 
ben günlük olarak GNU/Linux kullanıyorum. en azından ne var ne yok neyi kurdum biliyorum. ama günlük olarak başka işletim sistemi kullananlar bence bu tarz önemli işlerde Live CD/ Live USB ile boot edip kullanmalı.

böylece bu tarz sorunlar yaşanmaz.

(ha bu bir çözüm önerisi mi probleminize? elbette değil. ama en azından bundan sonrası için bir öneri.)
Geçmiş olsun

not: coder haklı M$ Windoz bu 3 tanesi de olsa bulaşabilir.
  • homeless  (09.02.11 08:01:04 ~ 08:29:16) 
aynen kopyalıyorum, daha açık nasıl anlatılır bilmiyorum.
bir programın bulamadığı virüsleri diğer program bulabilir. asıl tehdit virüs değil trojanlardır. aynı anda 2 antivirüs çalıştırsanız da sonuçta bulaşıyor.

  • coder  (09.02.11 08:10:35) 
güvenlik sorunuzdan dolayı kırmasınlar?
bazıları tv min markası ne yazıp cevabı da sony yapıyor da..
Geçen yaz benimkini kırmaya çalıştılar ordan biliyorum. Güvenlik sorunuz iyiyse avuçlarını yalıyorlar.
  • ozdek  (09.02.11 08:38:12 ~ 08:38:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.