[]

spartacus blood and sand

spartacus blood and sand 2. sezonu çıkacakmı?

imdb gods of arena için "6 bölüm" diyor.. sonra bitecekmi? herhangi bi seriden 2. sezonu çıkacakmı


 
Bildiklerim şunlar:
Dizinin ikinci sezon çekimleri Spartacus karakterini canlandıran Andy Whitfield'da bir çeşit lenfoma teşhis edilmesi sebebiyle belirsiz bir süre için ertelenmiştir. Daha sonraları kanseri yenen Whitfield'ın yeni sezon çekimlerine başladığı açıklanmış ancak hastalığının nüksetmesi üzerine diziden çıkarılmıştır. Gods of arena'nın 6 bölüm olacağını duyurduktan sonra starz herhangi bir açıklama yapmadı yani olay bir muamma :)

  • candy'ye müslüman  (08.02.11 16:52:35) 
yeni spartacus secildi diye biliyorum, yakinda baslarlar heralde cekimlere


  • meriadoc  (08.02.11 16:58:17) 
2 sezon başladı. Andy Whitfield kanser olduğundan yeni sezonda yer almıyor. şimdilik yerine birisi seçilene kadar hikaye eskiye dönmüş durumda.


  • orpheus  (08.02.11 19:47:18) 
ayrıca Spartacus Andy Whitfield Gods of Arena'nın 2 bölümünde gözükücekmiş...


  • thebitterend  (10.02.11 09:59:27) 
Andy gözükücekmiş demişim tarih 10 şubat 2011...
bugün 13 eylül 2011 ve Andy'yi kaybedeli 1 gün oldu...

  • thebitterend  (13.09.11 13:35:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.