[]

kredi-para-faiz hesabı-tavsiye vs

selamlar,

şimdi bana biraz para lazım.
bi kampanya gördüm garanti bankası, boun öğrencilerinin kimi koşulları sağlayanları için
3000 tl veriyor geçen dönem için. bu parayı şimdi alıyorum, 2014'te ödemeye başlıyorum ve 60 ay boyunca 114 lira ödüyorum.

bunun nesi kampanya? bu yeterince iyi mi? bana çok fena sikiyomuş gibi geldi? ne dersiniz?

başka kredi öneriniz var mı öğrenci adama?

bi de şu sayfayı yorumlar mısınız lütfen?
5.063,92 TL 'ye nasıl bir hesapla ulaşılmış burada?

www.garanti.com.tr


teşekkürler...


edit: linkteki boşluklara "gerçek kişi" "3000 tl" ve "60 ay vade" yazdım da 5.063,92 TL lira ödenecek para çıktı. nasıl bir hesapla acep? teşekkürler...

 
dosya masrafı ve hayat sigortası masraflarını da dahil ettiniz mi?


  • oldboy  (08.02.11 14:28:43) 
@oldboy

etmedik. nası edicez?
  • yasakani  (08.02.11 14:29:30) 
edemezsin onu. şubeden öğrenmen gerekecek. eğer maaş müşterisiysen dosya masrafı almazlar mesela. ya da hayat sigortasını birkaç farklı kapsamlısı olur onları istersin. kimi işsiz kalsan bile krediyi istemiyor falan.. şube ile görüşmek lazım kredi için.


  • oldboy  (08.02.11 14:34:05) 
he bu arada senin asıl sorun daha farklıymış. bu nasıl kampanya? şöyle ki banka açısından baktığında geçikmeli yapılan her ödeme banka için risk demek oluyor. yani sen 2014 yılında aslında ne halde olacaksın bu parayı geri ödeyebilecek misin yoksa bankayı uğraştırabilecek misin bunun derdi var bankada. ayrıca banka sana bu parayı kullandırmasaydı ve 2014'e kadar düşük vadeli krediler halinde kullansaydı kaç para kazanacaktı bunun hesabını yapıyor. sonra da sana bakıyor diyor ki bu adam boun'da okuyor. iki sene sonra eşek gibi para kazanır benim krediyi de öder rahat rahat o yüzden böyle bir kampanya yapıyor. bu kampanya mı? değil. zaten banka bir şeye "kampanya, fırsat, kolay, hemen" v.b ifadeler katmışsa uzak durmak lazım. umarım fikir edinmişsindir.


  • oldboy  (08.02.11 14:41:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.