[]

kulaklık uzatma kablosu

gittigidiyordan aldığım sennheiser kulaklık kısa çıktı evet bildiğiniz kısa 30 cm civarında. şimdi buna bi uzatma kablosu almam lazım, mecidiyeköy beşiktaş taraflarında nerelerde bulunur en çok? bu ara kablo ses kalitesini düşürür mü?

teşekkürler.


 
bu tip uzatma kablolarını birçok yerde bulursun. stereo uzatma kablosu dersen verirler teknosada orada burada. böyle bir bağlantı fark edebileceğin bir ses kaybına neden olmaz. fakat gözden kaçabilecek bir sorun bu tarz kabloların sennheiser vb. kulaklıkların kablolarının yanında çok kalitesiz kalabileceği ve kısa zamanda içten kırılıp önce teki sonra ikisinden ses gelmemeye başlayabileceğini tahmin ediyorum. yani kısaca bulabilirsen philips, hama vb. bir marka al.
bu arada sony ericsson walkman telefonuma böyle kısa bir kulaklık düşünüyordum. o kulaklığın modeli nedir?

  • urubitinga  (17.02.08 23:27:38) 
Geri verme sansin var mi? Bende de uzatma kablosu ile calisan (paketin icinde geldi gerci) bir Sony kulaklik var. Berbat bir sey. Uzatmasiz cok kisa, uzatmali cok uzun. Uzatma yeri koptu kopacak gibi.

Sat kurtul imkanin varsa.
  • wpi  (17.02.08 23:32:34) 
bence urubitinga ile aranızda anlaşın.


  • gregory  (17.02.08 23:42:58) 
@urubitinga sennheiser cx 400 modeli.

@wpi geri verme şansım yok çünkü onay vermiş bulundum ürün için. 2 tane almıştım uygun fiyatlıydı birini açtım kontrol ettim birini de hediye veririm diye açmadım. daha sonra açtığımızda kulaklık kısa çıktı. onay verene kadar vayy abicim diye yalakalık yapan satıcı arkdaş şimdi maillerime cvp vermiyo saolsun. gittigidiyor da "ben karışmam aranızda anlaşın" diyor. böyle sıkıntılı durumlar işte:)
  • cymbaline  (18.02.08 03:20:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.