[]

Verimli ve düzgün ders çalışma yöntemi nasıl olur

aöf sınavı biliyorsunuz 2 aşamalı oluyor ve aynı günde 3 dersin sınavına giriyorsunuz. bende bu yönteme alışamadım.üniversite ortamında vizeler 1 hafta sürüp her gün 1 veya 2 sınava girmek daha kolay geliyordu bana.en yakın sınava en geç çalışıyordum ama bu aöf sınavında 2 günde toplam 6 dersin sınavından başarılı olmak için doğru bir çalışma yöntemi nasıl olur bilemiyorum?sizce en mantıklısı hangisidir?
1-sınava kadar her gün belli bir dersten ünite ünite çalışarak mı gitmek? misal para teorisini ilk üniteden başlayıp 1 haftada 4-5 üniteyi bitirip. özet çıkarıp sonunda çıkmış sorulara abanarak belirli bir zamanda tek bir derse kanalize olmak mı?
2-her gün 2 derse vakit ayırıp gene dersleri ünite ünite çalışmak mı? ama bu sefer 1 hafta içinde tüm derslerin ünitelerini çalışmak mı?
birinde önce bir dersi hatim et, birine kanalize olarak öğrendiken sonra diğerine geçerek çalışmak mı, yoksa diğerinde ki gibi 1 gün içinde 2 veya 3 farklı dersi çalışarak tüm derslerden eş zamanlı ünite ünite bitirerek çalışmak mı mantıklıdır?teşekkürler...

 
bence çıkmış sorular üzerine yoğunlaş.


  • 1917  (07.02.11 12:35:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.