[]

iki farklı bağlantıyı tek pcde download için kullanmak

biri normal adsl diğeri telefon üzerinden 3g bağlantıyla iki koldan download yapmak istiyorum. ikisini de bilgisayarda yapmak ve torrent aracılığyla yapmak istiyorum. mümkün müdür? nasıl?

edit: 3gyi bilgisayardan halihazırda kullanıyorum onda sorun yok.


 
ag baglantıları-sag tık-baglantıları koprule diyip ikisini seciyorsun.


  • bryan fury  (07.02.11 08:56:00) 
köprüyü kurunca kablosuz bağlantı kopuyor. (adsl i lan, 3gyi wireless kullanıyorum)bikaç kez denedim aynı tek başına sorunsuz bağlantı var, ikisini de takıyorum sorun yok. köprüleyince kablosuz olan çat kopuyor.


  • geldiler  (07.02.11 09:21:48) 
su an kablosuz ag yok da, olunca dneıyım bakalım derdı neymıs. olay bu sekilde ama, ayarlarını bi kurcala. belki oyle bişi vardır. digerı baglıyken kapat vs die.


  • bryan fury  (07.02.11 09:24:56) 
kurarken eset firewall portu açim mi diye soruyodu devam diyodum onu kapattım oldu.
peki şu an bu bağlantıları seri mi kullanıyorum paralel mi? download hızından analyamıyorum çok stabil değil.

  • geldiler  (07.02.11 09:34:32) 
seri kullanmazsınız, paralel olur (daha once denemedim ama benim internet mantıgımla böyle)


  • rurouni  (07.02.11 10:06:50) 
evet bence de öyledir. peki benim amacıma gelirsek nasıl kötü emellerime alet edicem ben bunu. adsl ile 100 3g ile 300kb civarında download yapıyorum. farklı iki program kursam birine birini diğerine öbürünü nasıl kullandırırım?


  • geldiler  (07.02.11 10:44:40 ~ 10:45:57) 
paralel kullanıyor. toplam bandwith in lan+3g su an.

proramlara sen sunu sen bunu kullan diyemıyorsun da, programların ayarından max bandwith ayarı yapaiblirsin.
  • bryan fury  (07.02.11 11:15:35) 
kafa karışıklığı olmasın, iki arabirimi de bağlasan sadece birini kullanıyorsun şu anda, o da route tablosunda metric'i yüksek olan bağlantı. komut satırına "route print" yazarak görebilirsin, network destination'ı 0.0.0.0 olan iki route görünmesi lazım orada. köprü'nün de konuyla bir alakası yok.
farklı programlara istenilen bağlantıyı atayabilirsin (forcebindip diye bir program var), ama örneğin bir programa (ha, özel olarak bunu destekleyen yoksa) iki bağlantı kullandıramazsın. iki tane torrent programı kullanarak bunları farklı ağ arabirimlerine bağlayarak (ve farklı şeyler indirerek) kullanabilirsin.

  • xanathar  (07.02.11 11:53:58 ~ 11:55:04) 
o ye. sori yanlıs biliyormusum.


  • bryan fury  (07.02.11 12:41:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.