[]

istanbul - a'dan b'ye nasıl giderim onayı

selamlar ahali!

şimdi beşiktaş iskeleden boğaziçi'ndeki albert long hall'e gitmem gerekicek bu hafta. nasıl giderim, onu 43r ve 559c'yle yapabilirsin dedi. doğru mu demiş? bi el atsanız:\

teşekkür<3

 
doğudur


  • humin zararlisi  (06.02.11 17:08:40) 
hiç bilmediğini varsayarak açıklayayım biraz.

559c ya da 43r'ye binersin beşiktaş'tan.
43r'ye binersen oturma şansını artırırsın.
zaten 10 dakikadan fazla beklemezsin nşa.

bu iki otobüs beşiktaş'tan sonra aynı yoldan gidiyor.
zincirlikuyu, levent, etiler'i geçince zaten bogazıcı unıv'e gelmiş sayılırsın. öğrenciler kuzey durağında sonra da guney duragında daha iner ama daha çok güney'de inen olur. sen de orada inersin. zaten eşşek kadar kapıyı görürsün. o eşşek kadar kapı zaten güney kampusun kapısı. aşağı dogru sorarak yürürsen söylerler.
  • yasakani  (06.02.11 17:35:49) 
eklemekte fayda var:
zincirlikuyu dalga geçer gibi bir trafikle karşılıyor bazen insanı. akşam saatlerinde yapacaksan yolculuğu, bebek'ten gitmek çok daha kolay olur sanırım. beşiktaş'tan ve bebek'ten geçen yüzlerce otobüsten birine (sorarak)binersin. bogazıcı unıv duragında ınersın, okulun güney kapısından girerek binanın oldugu meydana yürürsün. daha hızlı olur ama okulun içine girdiğinde bir 10 dakika kadar net yokuş çıkman gerekir.

edit: gerçi beşiktaş ortaköy arasında da trafik olur akşamları ama zincirlikuyu trafiği yanında hiç kalır.
  • yasakani  (06.02.11 17:44:42 ~ 17:46:10) 
Gidişte Zincirlikuyu tarafından, Dönüşte Bebek tarafından geçen otobüs kullanırsanız yürüyüşleriniz hep yokuş aşağı olur. Orası için önemli bir detay bence.


  • sourlemonade  (06.02.11 20:24:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.