(6)
yazarlığın uçurulması
Selamlar,yazarlığı uçurulmuş gariban bir yazar, daha sonra yeniden yazar olmak için kayıt olduğunda yazarlık döneminde girdiği entryleri çaylak statüsünde iken girebilir mi?copy-paste olur mu?
Selamlar,
yazarlığı uçurulmuş gariban bir yazar, daha sonra yeniden yazar olmak için kayıt olduğunda yazarlık döneminde girdiği entryleri çaylak statüsünde iken girebilir mi?
copy-paste olur mu?
0
hayır, fark edilirse uçarsınız.
0
@galadnikov,
neden uçsun ki. legal olduğu sürece ne gibi bir sıkıntı olcak. kaldı ki o entryler zaten bana ait, kimseden çalmıyorum çırpmıyorum.
0
birincisi moderasyon bunu kontrol edecek imkanlara sahip değil (iki yazar aynı mı değil mi), dolayısıyla baştan başkasından alıntı muamelesi görecek.
ikincisi çaylaklık döneminde girilen entry'lerin yeni olması gerekiyor, bir şekilde legalliği garantilemiş entry'ler değil.
(bkz:
#14872634)
0
@galadnikov,
peki eski hesabımın belli bir süreden sonra yeniden aktif olma durumu varmı? yoksa tamamen mi uçuruldum? eğer tamamen uçurulduysam eski kullanıcı adıyla neden kayıt yapamıyorum?
bununla ilgili bana bilgi verebilir misiniz eğer zahmet olmazsa?
0
bu inat niye onu anlamadım sözlüğe sadece 10 tane maddelik mi katkı yapabiliyorsun?
0
@gaza gelen,
inat değil hocam. sonuçta o entryler benim. istersem kullanabilirim. bunda bir beis yok.
Madem yazarlık uçtu entrylerde uçtu. Onları yeniden kullanmam kosununda en ufak bir sınırlamanın olmaması lazım.
0