[]

Chrome vs Firefox

Yıllar yılı Firefox kullandım da, son zamanlarda yaşadığım problemler ve insanların Chrome'u devamlı övmelerinin de etkisiyle, formattan sonra acaba Chrome mu yüklesem diyorum. Ne dersiniz?




 
chrome yukledikten sonra tekrar firefox kullanmak yasaklanmış ...bence iyi düşün kararınız iyi ver. burada bunu sormakla çok akıılıca bir iş yapmışsın tebrikler.


  • atipasha  (06.02.11 10:51:35) 
Chrome yalnızca yeni bir tarayıcı değil, rakiplerine yenilik konusunda fark atmış bir tarayıcı. Tabii ki chrome yükle.


  • shell  (06.02.11 11:01:31) 
chrome'u kullanıyorum mutluyum.hiç firefox kullanmadım.


  • bagcivan  (06.02.11 11:20:18) 
tabi ki google chrome. (bkz: google chrome) yeterince sebep içermekte. eklentileri olsun, her bir sekmenin bağımsız uygulama gibi çalışması olsun, daha az kaynak tüketmesi olsun, html5 ve css3 uyumluluğu olsun her yönü ile fark atmış durumda.

tabi şuna da bakmadan geçme: (bkz: opera 11)
  • soulsmasher  (06.02.11 11:22:19) 
kırom


  • desdinova  (06.02.11 11:58:51) 
Chrome kullandıktan sonra Firefox kullanılması yasaklanmış ne demek biraz açarmısınız? benim bilgisayarımda explorer dışında firefox chrome opera nestcape de yüklü ama bi sorun çıkmadı şimdiye kadar...


  • smf  (06.02.11 13:24:06) 
@smf maxthon ve safari de yükle onlar da güzel.


  • celeron 300a  (06.02.11 13:56:31) 
Eğer mozilla nın eklentilerini etkin bir biçimde kullanmıyorsan direk chrome geç.


  • lamedpilgrims  (06.02.11 14:41:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.