[]

hibernate'in bir zararı var mı?

windows'un bu fonksiyonunun bilinen bir zararı var mı?




 
xp de acılıs sonrası tutukluk yapıyordu da. win7 de gayet duzgun calısıyor olması gerektigi gibi. kullan bi zararı yok gayet iyi bişi.


  • bryan fury  (05.02.11 22:27:10) 
çok nadir veri kayıpları oluşabiliyor yani bazen son kapattığınız sistemi kurtaramıyor, restart atıp normal acılısa geçiyor ama süper bi özellik.


  • cool pich  (05.02.11 22:34:50) 
ben soruya ekleme yapayım. uyku halindeki elektrik tüketimi ile kapalı haldeki tüketim arasında çok fark var mıdır? hangisi daha az çeker?


  • mr fusion  (05.02.11 22:36:54) 
kapaliyken elektrik cekmez, uykudayken ceker.


  • yardimci  (05.02.11 22:51:38) 
Eklemeye ekleme olsun: "Sleep" elektrik tüketen bir beklemeye alma yöntemiyken "Hibernate" bilgisayarı tamamen kapatır ve elektrik tüketmez.


  • valthoron  (05.02.11 22:55:30) 
cok nadiren olsada veri kaybı oluşturabiliyor.
elektrik harcaması yok zira çalışma mantıgı ram çalışan son hali alıp harddiskte bir bölüme yazıyor ve komple bilgisayarı kapatıyor. kullan oldukça güzel bir uygulama

  • exodia  (06.02.11 00:30:53) 
www.eksisozluk.com

veri kaybı oluşturuyordan kastı olan veriler kaybolmuyor, diyelim ki word dosyası açtınız, hibernate yaptınız, sonra bilgisayarı açarken hibernate dosyasında bi sıkıntı oldu, normal açmak zorunda kaldınız, o çalıştığınız kısın uçuyor doğal olarak.
  • roket adam  (06.02.11 21:05:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.