Giriş
(4)

Ortodonti Tedavisi

derman
Belli bir yaş sınırı var mıdır? 24 yaşından sonra tedavi olunabilir mi? Fiyatları nedir bütçeyi zorlar mı? Birde böyle diş hastaneleri var oralar nasıl yapar bu işi? Yoksa direk bi prof'a falan mı gitmek gerekir?
Belli bir yaş sınırı var mıdır? 24 yaşından sonra tedavi olunabilir mi? Fiyatları nedir bütçeyi zorlar mı? Birde böyle diş hastaneleri var oralar nasıl yapar bu işi? Yoksa direk bi prof'a falan mı gitmek gerekir?
0
derman
(06.02.11)
yok, evet, biraz, bilmiyorum, gerek yok o kadara.
0
ziplayan meksika bamyasi
(06.02.11)
22 yaşındayım , yeni başladım bende , yaşın pek sıkıntı olacağını sanmıyorum . ben 3.5bin liraya yaptırıyorum , altta da üsttede tel bulunmakta , doktorum 2 sene gibi bir süre öngördü , bakalım bekliyoruz :) hastaneler konusun da bişi söyliyemiycem ama isterseniz dişçimin numarasını verebilirim

mekan: istanbul

geçmiş olsun . .
0
busuta
(06.02.11)
38 yaşındayım. doktor ortodonti tedavisi önerdi. (henüz başlamadım. bütçem uygun değil) yani evet yaş sınırı yok.
0
ben smyrna
(06.02.11)
25 yaşımdayım tellerim var, tavsiye ederim.
0
hadji
(06.02.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.