[]

ankara minibüs güzargahları ve dahası

konuyu uzun uzun anlatıp anlam karışıklığına sebep vermemek için aklımdaki tüm soruları aşağı sıralıyorum.

1. or-an'dan park caddesi'ne nasıl gidilir? nerede inilir, dönüşte nereden binilir?
2. park caddesi'nden kızılay'a dolmuş kalkar mı? kalkar sanırım. kalkarsa akşam en son kaçta kalkar?
3. güvenpark'tan or-an'a kalkan son minibüs kaçta kalkar? hafta içi / hafta sonu farkı var mı?
4. park caddesi'nden oran'a taksi kaç tutar?
5. bahçeli'den kaç tutar?

özellikle 2. ve 3. sonu büyük öneme sahip. cevaplar için şimdiden teşekkürler.
edit: daha geç olduklarını sanmıyorum da.. otobüsler için de geçerli sorularım.

 
1)or-an'dan önce kızılaya gelirsiniz.meşrutiyet caddesinden konutkent veya türkkonut otobüslerine binip son durakta inerseniz park caddesine 20 metre.
2)son zamanlarda konutkent-ümitköy-kızılay dolmuşlarını duydum ama hiç görmedim.adı var kendi yok gibi.otobüs en garantisi.emin olmamakla birlikte 11 olduğunu tahmin ediyorum. park caddesine gelirken dönüşü şöföre sorabilirsiniz.
3.Bunu malesef bilmiyorum.
4.mutlaka pazarlık yapın.30-40 a anlaşırsanız gayet makul olur.
5.bahçeliden daha fazla tutar. çünkü park caddesi çevre yolundan orana daha kısa.
  • restless oblivion  (04.02.11 22:38:02) 
4'ün 30 - 40 olduğunu hiç sanmıyorum yalnız. 3'ü de bulsak bir yerden çok harika olacak. cevaplar için çok teşekkürler.


  • jack of hearts  (04.02.11 22:42:57) 
park caddesine yakın oturuyorum.kolej tarafına 30 a ikna etmiştim ama 5-6 ay oluyor oradan karşılaştırarak öyle bir benzerlik kurdum. buradaki taksicileri az çok tanıyorum ve çok bezdirmiştim adamı :) yani 40 filan kabul ederse çok makul bir fiyat olur demek istedim.


  • restless oblivion  (04.02.11 22:50:53) 
bilkent'ten 50 tuttuğunu biliyorum da, çayyolu'ndan daha bir uzak geldi şimdi gözüme. :) ondan öyle dedim ben de. :) bu arada;
- evet, 3'e cevap yok mu? 3'e yok mu? üç üç üç..

  • jack of hearts  (04.02.11 22:54:19) 
dolmus 12de bitiyor.


  • fundamental  (04.02.11 22:58:49) 
3- guvenpark'tan or-an'a gece 12-12.30 a kadar dolmus bulabilirsin.olmadi bulvardan 12.30'a kadar ilker, keklik pinari, or-an otobusleri gecer bunlarin hepsi tepedeki son duraga gidecegi icin en kotu oradan or-an merkeze dogru yurur ya da taksi tutarsin.

4- 60 TL'den asagi tutmaz. pazarlik yapmak gerekli.

5- bu da yaklasik 30 TL tutar.
  • helenart  (05.02.11 10:19:52) 
günün birinde aynı muhabbetten müzdarip olup arama yapacak ve bu konuyu bulacak arkadaş için soruların net cevaplarını yazayım, bugün test ettiğim kadarıyla.

2. saat 11'e kadar (hatta 11:15 filan) otobüs de dolmuş da var. taksicilere kanmayın sakın, saat 10'dan sonra tüm ulaşım olanaklarının tükendiğini iddia edeceklerdir.
3. 12:30.
4. çok tutuyormuş, anlaşmak şart.
  • jack of hearts  (06.02.11 02:47:01 ~ 26.08.12 12:25:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.