[]

Half Life Bölüm geçme

Half life 1 oynuyorum. Bilim adamı reaktörü çalıştırınca uzaylılar peydah oluyor. uzaylılar bilim adamını öldürünce reaktör patlıyor.

2 gündür uğraşıyorum bilim adamını kurtaramadım. Nasıl geçtiniz ağalar bu bölümü var mı bir püf noktası, atladığım bir yer?


 
baştaki bölüm değil di mi bu? orada zaten reaktörün patlaması gerekiyordu.

bölüm adını kontrol edip (bölüm başlarken yazar) bir walkthrough'dan bakın bence.
  • dekila olmeka  (04.02.11 21:46:59) 
bilim adamını kurtaramıyorsun zaten ölüyor o ama koruman lazım biraz. ayrıca kendini de koru ve bekle. belli bi süre sonra aşağıdan tam o ortada açılan portala atlayacaksın. ve xen bölümüne gireceksin..

hadi bakalım freeman.
  • indiana bond  (04.02.11 21:55:11) 
uleeennn... 99'un oyunu... kac defa oyun sonu getirmistim 16 yasindaki bucuruk halimle :))
ss'yi gorunce nasil canim cekti, o gunlerdeki psikolojime girdim birden.. arkadasla arasira pes atismasi yapmak disinda bilgisayar oyunu oynamiyorum zira..

o bilim adamini kurtarmayacaksin.. o reactor'den senin boyutuna yaratiklar gececek.. onlari oldureceksin bir sure, olmemeye calisacaksin... bir sure sonra da portal acilacak, o portaldan xen boyutuna gideceksin..

ve zirt pirt ortaya cikan "gman" denilen adami iyi dinlemek lazim.. ardindan da half-life 2'yi kesinlikle oyna.. cok etkileyici bir oyun.. ozellikle bilim-kurgu, teknik, muhendislik gibi alanlara ilgin varsa, seni etkiliyorsa.
  • appdata  (04.02.11 22:06:29) 
youtube'da bitirme videolarını izleyebilirsin.


  • desdinova  (04.02.11 23:47:08) 
@appdata "16 yasindaki bucuruk" ben geçen sene 17 yaşındaydım lan ufak dana yavrusu kadar vardım.


  • cagdassalur  (05.02.11 00:23:47) 
portala girmek aklıma geldi zira orada platform var ama 1-2 defa denemiştim ama olmadıydı. Biraz daha çalışayım konu üzerine.

saolun panpalar...


Oha... geçtim be seneler sonra.... Tekrar saolun panpalar...
  • Kazmapolitan  (05.02.11 17:52:37 ~ 18:04:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.