[]

Balkan Flexipass - Tiran - Ohrid - Üsküp

- Balkan Flexipass sadece treni mi kapsıyor? Otobüse neyim binemiyoruz değil mi bu kartla? Bir de, 1 hafta gezcez ama her günü de trende olmayacağız. Trene bineceğimiz günler toplasan 5'tir. 5 günlük alsak olur mu?

- Aldığım üzücü bi habere göre Tiran'a tren gitmiyormuş. (sadece Karadağ'dan diyolla) Atina'dan Tiran'a, oradan da Ohrid'e geçmeyi planlıyorduk da? Nasıl yapsak?

- Ohrid ve Üsküp'te kaç gün kalalım? (ona göre hostel ayarlıycaz)

- (ek soru) hazır duyuru açmışken sorayım, gece hayatı nasıldır oralarda?

teşekkürler şimdiden...

 
sadece trenlerde geçerli.
Ohrid harikadır muhteşemdir lakin bu mevsimde g.tünüz donacaktır.
Ohrid'de iki gece kalmak ve bu arada Tikveş'e uprayıp şarap içmek (bolca ve ucuza) ne güzel atraksiyondur?
ayrıca gitmeden önce Before the Rain (Antes da Chuva) izleyip Tikveş'e yakın olan (filmdeki) Manastırı da ziyaret edebilirsiniz. (bu mevsimde g.tünüz donar demiş miydim?)
Ohrid'de kabul edilebilir bir gece hayatı yazları mevcut ama kışları için hiç fikrim yok.
Flexi Pass eğer 1 hafta içerisinde x günlük kullanım şeklinde alınabiliyorsa neden olmasın?
  • homeless  (04.02.11 10:35:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.