[]

Uçak Bileti Erteletme

Şimdi 16 Mayıs için biletim var ABD'den Istanbul'a. Ben bunu 1 ay filan erteleteyim desem, mümkün mü böyle birşey? Ek ücret isterler mi? Ne kadar isterler?




 
Biletine göre değişir, en temizi arayıp sormak. Daha baya varmış muhtemelen sorunsuzca erteletebilirsin. Hangi şirket olduğunu ve bilet tipini belirtirsen ilgili şirketin sitesinden öğrenilebilir şartlar.


  • kimlanbu  (03.02.11 03:28:54) 
kimlanbu'nun dediği gibi şirkete göre değişiyor. örneğin sunexpress için dış hatlarda bilet erteletmenin maliyeti 30 euro + fiyat farkı gibi bir tutardı.


  • gogu delen adam  (03.02.11 03:44:19) 
öncelikle bilet değişiklik cezası keserler.
eğer diğer bulduğun bilet elindeki biletle aynı sınıftaysa ceza yukarıdakiyle sınırlı kalır, daha yüksek bir sınıfsa bir de üstüne aradaki fiyat farkını isterler.

  • cakabo  (03.02.11 08:36:51) 
bilet değişiklik için abd'den Istanbul'a 85euro ödemiştim en son THY ile... ama aldığın bilet cakabo'nun da dediği gibi aynı sınıf olmak zorunda yoksa sınıf farkını da ödersin


  • Her Yer Kara  (03.02.11 09:45:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.