[]

Turuncu Hesap!

merhabalar...
-Kısaca, annemin 60.000 lirası var, üstüne kredi alıp küçük bir ev almak istiyor, ancak para yaza kadar duracak gibi...
şimdi finansbank ta ve turuncu hesap daha iyi!

*bazen sıkışıyor hafta da bir para çekip tekrar olursa parayı 60 bine tamamlıyor,
*turuncu hesapta da stopaj var mı (internetteki oran net kar mı?)
*stopajdan dolayı haftalık kar neredeyse yok gibiymiş.
*birde örneğin karşımıza bir ev çıktı hemen parayı çekebiliyor muyuz?

bilen, bu hesabı kullanan varsa, cevaplarsa seviniriz...

www.ingbank.com.tr

 
  • loveinaflipbook  (02.02.11 13:33:53) 
3 ay boyunca geçerli o faiz. sonra normale dönecek. ona göre hesap yapıp tl de duruyorsa değerlendirmesi iyi olur.


  • ozdek  (02.02.11 15:32:59) 
- aksi belirtilmediği sürece faizlerle ilgili her şey brüt belirtilir. bu da brüt 9.50

- "stopajdan dolayı haftalık yok kar yok" saçma bir cümle. 1 gün faiz kazansan da stopaj bunun %15'i, 1 yıl kalsa da... alacagın her faizin %15'i devletin... sırf 0.85 ile çarptın diye getiri çok düşükse; stopajsız hali de baya düşük demektir.

- turuncu hesapta faiz günlük işliyor. istersen gün aşırı çek yatır tekrar. fleksibıl. lakin yüksek hoşgeldin faizi sadece ilk 90 gün geçerli. para koymasanız bile bu süre işliyor. 91. günden itibaren daha düşük alacagınız için bu sürenin tamamında parayı turuncuda tutmak iyi olur.

- ING'de online EFT limiti düşük. gerektiğinde şubeden havale veya elden teslim almanız gerekecek bunu bilerek girişin.
  • 507  (02.02.11 20:20:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.