[]

Msn sorunu

yeni msn adresi aldım millet beni ekliyo ama bana davet gelmiyo doğal olarak da kabul edemiyorum. Bu sorun nasıl çözülür?

not: windows live messenger kullanıyorum işletim sistemim de vista

teşekkürler...

 
bazen karşılıklı eklemek gerekiyor. bu aralar çok oluyor.


  • badiparmagi  (02.02.11 00:11:04) 
karşılıklı eklemek mümkün değil diyelim başka bi çözüm yok mu? Bu gelen davetlere toplu ulaşmam fln mümkün değil mi?


  • olkol  (02.02.11 00:17:03) 
windows live essentials 2011 kullaniyorsan deli eder insani.. beni hapsetti, sen kurtulma yollarini ara


  • her yerde is goren  (02.02.11 00:17:41) 
essentials 2011 kullanmıyorum


  • olkol  (02.02.11 00:22:53) 
wlm cleaner midir nedir oyle bir proooram vardi yanlis hatirlamiyorsam, onu indirip essentials 2011 in varini yogunu temizle, sonra da wlm 8.5 (update etmemesi icin patch kuruluyor) veya wlm9 kurabilirsin.


  • her yerde is goren  (02.02.11 00:25:11) 
miranda kullan, hesapları ekledikten sonra istediğine geç. tabi sorun yalnızca programdan kaynaklanıyorsa.


  • hoot  (02.02.11 03:13:56) 
"arkadaşlarından gelen davetleri kaçırmak istemiyorsan windowslive@live.com adresini listene ekle" diye ipucu görmüştüm maillara bakarken sayfanın bir yerlerinde. ben de denedim ama henüz sonucu bilmiyorum.


  • panina manina  (02.02.11 09:32:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.