[]

kısa bir şiir,bir atasözü,bir söz sevdiğinden özür mayetinde

sevdiğim kızla konuşucam,konuşurken etkilemem için kısa 4lük şiir tadında,söz,atasözüde olabilir ama özür mayetinde olursa sözler daha iyilik olur çünkü önceden hata yapılmıştır nitekim barışma merasimi gibi bişi tabi olursa inş.




 
bence sen alıntı aramak yerine içinden geleni söyle. eminim yazılmış en güzel özür şiirinden daha etkili olur. hatta anlayana bir bakış da yeter. anlamayana davul zurna az..


  • lancelot du lac  (14.02.08 21:18:20) 
bence direk içinden geleni söyle en fazla hebele gübele saçmalarsın fakat bu bile sevdiğinin çooook hoşuna gider emin ol.ne var saçmalarsan yaa çok heyecanlanıyorum senin karşında benim için çok önemlisin dersin :)

not: şahsi tecrübelerime dayanmaktadır...garantisi yoktur...
  • omer460  (14.02.08 21:55:12) 
akrostiş ile özür deneyebilirsin : )

misal sevgilinin adi müge

(m)alesef üzdüm seni
(ü)zdüm evet üzdüm
(g)aliba eseklik ettim
(e) affet sen de ayip oluyo ama ohooo
  • la traviata  (14.02.08 21:55:26) 
ümit yaşar oguzcan in siirlerine bi göz gezdir istersen


  • merope  (15.02.08 10:16:27) 
ben kiz olsam, bir erkek bana boyle arabesk baskalarinin dortlukleriyle kur yapsa, aninda ayrilirdim ondan. tabi bu benim yorumum,


  • egotm  (15.02.08 19:43:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.