[]

Gitsem mi? Gitmesem mi?

Böylesine salakça bir durumla burayı işgal ediyorum ama Susam Sokağı'ndan bir eserle yaklaşırsak 'arada kaldım tam arada' durumum var. Bu akşam uzun süredir izini sürdüğüm ve nihayet yakaladığım bir konser var. Sema Moritz'in konseri. Çok gitmek istiyorum ama bugün malumunuz. Ee bu kadın bir de romantik vs şeklinde algılandığı için acaba ortam romantizm yapmak isteyen manita gruplarından mı teşekkül olur? Şapur şupur, romantik vs ortamları sevmiyorum, hadi katlandım diyelim ama bu kadını böyle bir ortamda değil, normal, günlük hayat, konser ortamında dinlemek istiyorum. Konser için başka bir zamanı mı bekleyeyim? Yoksa konser salonu işgal altında olmaz mı? Abarttığımı düşünürseniz de, yani ilk kez canlı dinliycem ve aklımda, kulaklarımda abuk bir şey olmasın titizliğindeyim. Tahmininiz var mıdır?




 
bence kesin şapur şupur olur. romatiğin olduğu yerde insan patlamasıda olur. en iyisi evde kalıp internetten başka konser görüntülerini izlemek.


  • flate  (14.02.08 17:57:19) 
sema konseri sirasinda belki sevgililer gununu adet yerini bulsun diye kutlayabili, ama diger yandan da sapir supur sevgililer gununu gecirecek insanlar onu dinlemez gibi geliyor bana. simdi onlarin gozdesi oyku ve berk; sema nin kim oldugunu bilmiyorlardir/hatirlamiyorlardir bile.


  • egotm  (14.02.08 18:14:52) 
gidipte pişman olmak, gitmeyipde keşke demekten iyidir


  • demlikposet  (14.02.08 19:17:19) 
gittin mi :)


  • prodeq  (14.02.08 20:16:14) 
İyi ki gaza getirmişsiniz, enfesti. Yaş ortalaması 65'ti sanırım ve dinleti tadındaydı, çıt çıkmadı konserde. Haa bi de yıllar sonra birileri bana 'siz gençler' diye hitap etti. Bunu söyleyen beyfendiler 70 yaşını aşmış olsalar da, itiraf ediim, hoşuma gitti. :P Cevap verip, gaza getiren siz gençlere müteşekkirim.
Not: Yaşlılarla sohbet etmek güzel bi şey :)

  • pyro clustic flow  (14.02.08 23:18:08) 
rica ederim pyro clustic flow teyzecigim. bizim fikirlerimizi ciddiye almaniz bize gurur verdi aksine. bu arada sevgililer gununuzu de kutlarim.


  • egotm  (14.02.08 23:49:08) 
oha sema moritz konseri vardı da benim mi haberim yoktu pyro:(..çağırsan 2 dakkada atlardım yahu sema için:(.efsane hanım.


  • x factor  (14.02.08 23:53:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.