[]

hadi gelin uyku duzenimi kurtaralim

evet sabah 6-7 gibi yatip ogleden sonra 3-4 civari uyaniyorum, kahvalti etmem kendime gelmem ve ise koyulmam aksam 8i buluyor.

iki haftadir boyle bu. artik sıkıldım.

hic uyumamayi dusunuyorum ki bioritm resetlesin artik kendisini, bu gece bana destek olacaklar, ayni amac altinda mucadele edecekler, turlu proje/is/odev dolayisiyla zaten hic uyumayacak olanlari pm atmaya davet ediyorum ki arada birbirizi durtup şş uyuma, uyudun mu, arkadaş sakın ha, diyebilelim.

ilk pm atana msn adresimi vericem :) happythankyoumoreplease.

 
Bunun çözümü eğer vaktiniz varsa 1 haftada resetlemektir kendini, bir çözümü daha var ama zor.

Mesela diyelim bozuk dediğin uyku düzeniyle 7 de yatıp 4 de kalkıyorsun, bugün onu ertelemeye çalış yani 8 yap 9 yap 10 yap 11 yap, yapabildiğin yere kadar ertele yani sonra güzelce uyu. bunu böyle böyle istediğin noktaya getir, hatta istediğin noktaya geldiğinde kendini yorup daha derin bir uyku çekebilirsin ki pekişsin.

Diğer yolu da bir gün uykusuz kalmayı deneyip akşam 6-7-8 civarı yatmak ki böyle yapınca kendi tecrübelerim beni sabah 5-6 gibi uyandırdı
  • saiko  (01.02.11 02:43:24) 
değerli arkadaşlar sevgili kardeşlerim hepinizi hürmetle en içten bir şekilde selamlıyorum.

ben derim bunu dernekleştirelim, vakıf, parti de olabilir.

başkan adayı olarak önerilerim

gün altlatmak için uyumamaya çalışan arkadaşlar , uykunuz geldiyse sigara içmiyorsanız sigara için. öle sonuna kadar değil tabi uyku gidene kadar.

odanız sıcak olmasın.

nescafe değil türk kahvesi için

yanınıza uyumıyacak muhabbet birini bulun.

yada online ortam da zekasızlarla akp , din, usa, fifa, didem erol tartışın

sakınn sakın porno izlemeyin.

kesinlikle alışık olmadığınız bir müzik türü dinleyin

en sevmediğiniz yiyecekten azar azar yiyin

bunları yapın çünkü beyin aynı yolları izler bir yolu bozmak için diğer yolları da değiştirmeliyiz.

yaşasın uykusuzların savaşı yaşasın direnişimiz

bu arada bu taktikler tutarda düzene girerse uyku yarın yeni dernek üyesi bulmam lazım la çok kısır oldu hımmmm...
  • victim35  (01.02.11 03:45:25) 
bakın uyumamak istiyorsanız gripin+kahve kamyoncu taktiği.


  • mr fusion  (01.02.11 04:19:32) 
www.iherb.com
akşam 22-23 gibi uyumak istediğin zaman bu melatoninden alacaksın uykun gelecek, zamanla vücudun ritme girer. ben alıp denemedim ihtiyacım yok ama uçakla seyahat edip farklı zaman kodlarına geçenler o zaman düzenlerine uymak için bunu kullanıyor.

  • joepiscopo  (01.02.11 08:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.