[]

Neden böyle oldu her şey?

Selam duyuru ahalisi. Bir itiraf-soru-sorun karmaşasıyla karşınızdayım.

24 yaşındayım. Geçtiğimiz yıla kadar 175cm boy'a 41 kilo çöp gibi, çiroz, giydiği üstünden sarkan, yüzü kıç kadar, kemik torbası tipli bi adamdım. Görüntümden nefret ediyordum.

Ancak tüm bu vladimir putin'in götüne benzeyen görüntüme rağmen hep (tabirimi mazur görün) at gibi, ilik gibi hatunlarla sevgili oldum. Sevgililerim genelde benden uzun, fizikleri ve yüzleri gayet hoş hanımlardı. Arkadaşlarım yüzüme karşı hunharca "ulan sen bu tiple bu hatunları nası ayarlıyon" tarzında zerzenişlerde bulunurdu. Üstelik ben de sanki bret pitmişim, efendime söyleyeyim bir coni depmişim gibi takılır, antonyo banderasmışcasına götüm kalkık dolaşırdım. Hatunları tersler, s.ktr çeker, terkeder, türlü şerefsizlikler yapardım.

Şimdi ise 1 yıl içinde 30 kilo aldım. Fiziğim büyük ölçüde istediğim görüntüye ulaştı. Giydiğim üzerime oturuyor(en çok da buna seviniyorum). Zayıfken heves edip yapamadığım her boku yapıyorum. Ayda bir kampa gitmeye, trekking, rafting yapmaya, bungee jumping, paraşüt, tırmanış, kar kampı vs. akla gelecek her türlü extrem sporu icra etmeye başladım. O zamanlar en fazla çay bahçesi, gudik cafe vs. mekanlara takılırken, şimdi gayet geniş bir skalada mekana takılıyorum.

O zamanlar çulsuzun tekiyken, şimdi iş güç sahibi, çok şükür fena da kazanmayan bi adamım. Hayal ettiğim her şey teker teker oluyor gibi.

O zamanlar aileyle kalıyorken şimdi kendi evimde kalıyorum.

Şimdi soruya geleyim:

"Ulan bu tiple bile bu hatunlar varsa, ben kim bilir şöyle böyle olsam neler olur" diye düşünüyordum. Şöyle böyle oldum, bir yıldır sevgilim yok.

Hani götüm kalkmış da değil, hâla daha vladimirin götüne benziyor olabilirim. Ama ne bileyim abi, bok gibiyken onca hatunla çıkan adam, façayı biraz düzeltince müzmin sap'a dönüştü. Kızalara karşı tavırlarımda da olumnlu değişiklikler var. Yani bağıran, hakaret eden öküz değilim artık. Bir kadınla nasıl konuşmam gerektiğini de kendime öğütledim! E neden böyle oldu abi, neden böyle oldu abla? Götüm gibi kızlar siktir çekiyo bana! Neden?

 
çekiciliğin zayıflığındaymış demek.


  • Precog  (01.02.11 01:29:09) 
kutsal türk erkeğinin ahını almışın şampiyon.

putinin götü gibiyken ilik gibi hatunu alip istiklalde takılmacalar oldu mu ?
  • Sir.Fitih  (01.02.11 01:32:58 ~ 01:34:12) 
@Sir.Fitih valla ben de ondan şüpheleniyorum. Ah mı aldım, birini çok kırdım da ilahi adalet mi tecelli ediyor anlamıyorum. Evet istiklalde olsun, çeşitli muhtelif bölgelerde olsun takılmışlığım çok var hatunla. Ama sadece kutsal türk erkeği de değil sanırım. O kızların da çok ahını aldım büyük ihtimalle..


  • sakingitarist  (01.02.11 01:40:35) 
  • ziplayan meksika bamyasi  (01.02.11 01:53:41) 
1- o ilik gibi hatunlar normal erkeklerden sıkılıp farklı arayışlara girmiş olabilir ve seni ilgi çekici bulmuşlardır.
2- zayıf erkek fetişi olabilirler onlar.
3- eğer hep aynı çevreden kadınlarla çıktıysan sırf ben de çıkacağım diye rekabet olabilir kadınlar arasında.
4- sen zayıflığından dolayı ilgi çekiyorsan girdiğin bir ortamda, ondan faydalanmak istemiş olabilirler.
5- sen putin'in götü gibiyken insanlar ikinize bakıp "vay bu karı niye bunla lan" dediklerinde o kadının hoşuna gidiyor olabilir bu düşünce.
6- bir ara takıldığım bir kız vardı, bana zayıf erkek fetişi olduğunu söylemişti. garip deyip geçmiştim, demek seni buluyorlar.

7- ya da harbi şanslı piçin tekiymişsin. ki ben bu kanaatteyim. artık onlar değil sen düşün hacı.
  • sen git ben geliyorum  (01.02.11 01:57:07) 
insan kaybedecek bir seyi olmadi mi farkinda olmadan ozguveni tavan yapar. ozguven de bi nevi miknatistir. bence su an farkinda olmasaniz da artik farkli birisiniz. fiziksel degisimleriniz, pek cok dusuncenizde de farklilik yaratmis. olumlu oldugunu dusundugunuz hersey, neticede eskisinden farkli. once bi yeni halinize alisin, bitirin. belki de biraz daha zamana ihtiyaciniz var?


  • freefroglet  (01.02.11 03:20:03 ~ 03:21:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.