[]

Bilgisayarıma bir şeyler oluyor

Bu soruyu yazarken çok zorlanıyorum. Çünkü 3-4 gündür bilgisayarımda şöyle bir problem var. Yazı yazmam gereken programlarda mail, msn gibi mesela yazmaya devam ederken sanki ben başka bir yere tıklamışım gibi cursor yok oluyor. Her seferinde yazı alanına tıklamam gerekiyor.
Bu neden olur ? Eğer virüssel birşeyse virüs programım şu an yok beni kastırmayacak bir programda tavsiye ederseniz güzel olur.
Şimdiden teşekkürler.


 
eğer laptop kullanıyorsanız touchpad'iniz bozulmuştur, kendi kafasına göre oraya buraya tıklıyor olabilir.


  • thechosenone  (14.02.08 19:32:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.