[]

Ataturk - Sabiha Gokcen Ulasim?

1 hafta sonra 16.35'te ataturk havaalanina inecegim. 8de ise sabiha gokcenden ucusum var. Neyle gitmemi onerirsiniz? rotar olmazsa yetisir miyim? tesekkurler




 
valla tam cevap olmayacak ama o saatte en kolay Atatürk'den Ankara'ya uçup sonra da SG'e inen bir uçağa binmek. Trafiğin en yoğun olduğu zamanlarda neredeyse 100 kmlik bir yoldan bahsediyorsunuz.


  • thefin  (31.01.11 17:05:46) 
ohhooo hacı naptın ya. atatürk havaalanından çıkıp direk metrobüse biniyosun. ataköy - şirinevler vs. farketmez. sonra ordan kaptır kendini trafik dinlemeden 45 dakika da kadıköye gidersin. oradan taksiye bin ya da e-10 otobüse bin o seni götürür. e-10'un normal seferi 2 saat sürüyor ekspress seferleri 1 saat sürüyor. taksiyle de gidebilirsin diğer alternatif.

sakın ama sakın havaş kullanma taksime geçip aşırı trafikte kalırsın köprüde.
  • sert yerden yavas  (31.01.11 17:11:14) 
atatürk - taksim havaş

taksim - sabiha havaş.

dostum ama ucu ucuna yetişirsin, burası istanbul yetişememe ihtimalinde var.
  • habula  (31.01.11 17:11:20) 
@habula trafikte nasıl yetişicek allah aşkına ? havaş köprüde takıldı mı mümkün değil gitmez. ayrıca havaş yolcuların dolmasını bekliyor hemen dolmazsa ne olucak ? ben ne zaman binsem havaşa hep dolmalarını bekledi otobüslerin


  • sert yerden yavas  (31.01.11 17:13:03) 
sen de hep aynı haltı yiyorsun birader. ilginçsin ya;) ben havaşla yetişmiştim ama senin ki akşam trafiği yetişemeyebilirsin. yetişemezsen de bir daha al bilet alışıksın ne de olsa:)


  • deep435  (31.01.11 17:15:02) 
valla köprü trafiğini es geçmek istiyorsan ve yükün yoksa, bakırköye git, (taksi otobüs vs)

oradan deniz otobüsüne binerek kadıköye git. kadköyden de e10'a bin.

2. alternatif atatürk havaalnından karsıya geçen(kadıköy) otobüslere binmek. numarasını hatrlamıyorum ama 7'24 calsıyordu zaten. burada dikkat edeceğin nokta kadıköye kadar gitme. mümkünse yenisahra-göztepe-acıbadem-uuzuncayır gibi duraklarda aktarma yapman.

3. bodozloma toplu tasıma . çünkü gercekten bahsettiğin saatlerde trfik yoğun olabilir ve senn ucak indikten sonra en erken 5te otobüse binersin. o bile or. besbucuk desen. beşbucukta trafik böyle böyle dir (2 eilimle birbirini tutuşturuğumu hayal et) bu durumda ne yapacaksın. havalınından trene bin. yenibosnada falan in. metrobüse bin. uuncayırda in. yine e10a bin. ama gözümde canlandırdım da cok fena ya:) sıkıs sıkıs ama imkansız değil ki zatn sabiha gökçendeki ucak kesin rötar yapar:D

4)bakırköy'den mecidiyeköy yada taksime git dedğim yollar ile. taksimden 4 levente gec metro ile. e3 mü ne var direk sabihoa gökçen..ona bin anadolu yakasına doğru trafik nasıldır bilemiyorum.belki direk geçersin 4 levent yakın köprüye.

5) havaş vb ile karsıya geç . gidebileceğin en uzak yere git. oradan taksiye bin.

6)bakırköyden bostancıya geç deniz otobüsü ile. e9 a bin. belki daha cabuk gidersin. ben olsam onu yapardım.
  • raki masasinin degismez adami  (31.01.11 17:15:56) 
ben yazana kadar arkadaslar vermiş bilgiyi zaten. herhangi bir toplu tasıma aracı ile bahsettiğin saatler arası cok zor:)

şimdiden belirteyim tekrardan.

mümkünse ertelettir.
  • raki masasinin degismez adami  (31.01.11 17:19:20) 
metro ile metrobüse geç. son durakta in. yani söğütlüçeşme'de. sonra express e10'a bin. internetten otobüs saatlerine bak. express olan e10'u yakalarsan hesaplarıma göre 7'de oradasın en geç. en kısa yol da budur.


  • lorenzen  (31.01.11 17:23:05) 
taksiyle havaalanı - metrobüs: 10 dakika. (7 lira fln tutar)
metrobüs ile kadıköy(söğütlüçeşme): 1 saat 20 dakika. kadıköyde indiğin yerin hemen yanında havaş arabaları kalkıyor. evlendirme dairesinin orada. kime sorsan gösterir. zaten ordan gözüküyor.
havaş ile kadıköy(söğütlüçeşme) - sabiha gökçen: 30 dakika.

süreleri biraz trafik göz önünde bulundurarak verdim.
  • locco  (31.01.11 21:02:33) 
locco benim diyeceğimi demiş. en mantıklısı odur.


  • atrin  (01.02.11 00:23:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.