[]

itülüler bir bakın

sis.itu.edu.tr bir türlü açılmıyor. derslerimi de alamadım. siz nasıl aldınız? nasıl girdiniz sisteme?




 
normal ya acılmaması, ilk gun olur oyle. hep oyleydı. gelenek o. sen kontenjan artırımı ıcın dilekce yazmaya basla ogrencı ıslerıne basvuruyorsun sonra.


  • bryan fury  (31.01.11 15:26:56 ~ 15:27:09) 
şansa ilk 10 dk içinde girip alabildim. şu an bende de açılmıyor site. aldım sanıyorum da olabilir. girip bakamıyorum da. ilginç.


  • srdr  (31.01.11 15:30:32) 
malesef birinci sınıf olamanın getirdi tecrübesizliğe sahibim. bu dilekçe fakültemizde ki ğrenci işlerine mi bırakılacak otomasyona mı? ayrıca bu dilekçe beni derse mi aldıracak yoksa kontenjanı arttırıp yine bir yarışmaya mı sokacak? en son hiç bir şekilde yer bulup bu dersi alamazsam bu dersi gerçekten alamam mı?(saçma oldu ama)


  • jayen  (31.01.11 15:31:18) 
ders secimi baslamadan min 20 dk once giris yapilir
firefox kullanarak durum cubugunda bekleniyor mu baglaniyor mu yazdigi kontrol edilerek x kere giris zorlanir.
8 donem boyunca, okula gidip lab sirasina vs girmeden, evden halletme yontemim buydu.

Ders secimi esnasindaki ilk yarim saat sisteme giris hayal gibi. Bi de sis itu nun basina www koymayip da giremedim ben diyen rezil dersler almak zorunda kalan arkadasim da olmustu. Simdi durum nedir bilmiyorum.
  • the beyin  (31.01.11 15:32:34) 
kendi ogrenci islerine git yonlendirirler.
Kontenjan artirimi takip edeceksin. Ilk kaydinsa daha kontenjan dolmamistir sizinkini daha erken acarlar.

En sonunda alamazsan dersi ve o ders zorunlu dersin degilse alamazsin. Zorunlu dersinse verirsin hoca onayli dilekcei ogrenci islerine orada otomasyona yonlendirirler alirsin dersi.
  • the beyin  (31.01.11 15:35:07) 
cevaplar için teşekkür ederim. öncelikle ilk hafta sınav sonuçları gelecek kaldık mı geçtik mi diye uğraştık bu haftada dersi alıp alamayacağımız için uğraşacağız haftaya da okul başlıyor bunun için de itü allah belanı versin. bir diğer husus dilekçede crn koduna gerek var mı yoksa ders ismi yeterli mi? ayrıca sene ortasında rektör tarafından sisteme 1 milyon tl yatırım yapıldığını sistemin değiştiğini söylemişti bunun içinde rektöre teessüflerimi bildiriyorum çok kötü bir şakaymış.


  • jayen  (31.01.11 15:41:00) 
dilekceler, derslerın acıldıgı fakultenın ogrencı ıslerıne verıyorsun. ingilizce derslerı ıcın yabancı diller, mat fizik vs için fen bilimleri gibi. cok yorulacaksın cok. bu hafta halledemezsen endise etme danısman hocanla haftaya devam edebiliyorsun kaldıgın yerden.

crn ler onemlı evet.
  • bryan fury  (31.01.11 15:41:09 ~ 15:41:50) 
bundan sonra aklında olsun, 45 dakka önceden sisteme giriş yap (nolur noolmaz), 15 dakikada bir bi linke tıkla geri gel ki sistemden düşme. ondan sonra yukarıda da yazmışlar, connecting ve waiting olayına dikkat ederekten (connecting derse bekleme tekrar tıkla 4-5 saniye sonra, waiting derse bekle, olacak) işi hallet. zaten açıldığı zaman aldın aldın, yoksa patlar hacı.


  • dekila olmeka  (31.01.11 16:05:02 ~ 16:06:32) 
sis'e girilemiyo ama otokayit programi girebiliyor diyolar..
otokayit programi:
www.sanwhere.com

kontenjan durumuna bakmak icin de su baglantiyi kullanabilirsin:
web.itu.edu.tr

onemli not: otokayit programina abanma yalniz.. 5000 submit(ya da crn emin degilim) hakkin var.. dolarsa cok ugrastirir, hic alamazsin..
  • buzzlightyear  (31.01.11 18:11:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.