[]

BMW meraklilari!

Herkese merbaha, universitede bir ders icin anlasma programi hazirliyoruz ve su anki Proje BMW nin arabalarinda kullandigi ses sistemi markalari ile ilgili.
Soz konusu proje kapsaminda ben BMW yi temsil ediyorum ve ses sistemi firmalari benimlen anlasmaya varmaya calisiyor. Siradaki firma Bang and Olufsen, bu adamlar iyi ancak haklarinda yeterli bilgiyi bulamiyorum.
Acaba BMW nin su anda en cok kullandigi ses sistemi firmasini gosteren bir site var mi ya da herhangi bir dokuman, hicbir yerde bilgi bulamadim, taninmish firmalari temsil edenlerle anlasmak kolay ancak bang and olufsen ile ilgili belge bulmak oldukca zor. BMW aldigimiz zaman ses sistemini nasil seciyoruz, hangi markalar tavsiye ediliyor. Kaynagi kuvvetli bir site gosterebilen olursa tesekkur ederim, herkese saygilar sunarim.


 
benim bildiğim bmw'lerde "harman kardon" var. ama üst modellerde mi yoksa hepsinde mi kullanılıyor bilmiyorum.


  • terp  (30.01.11 23:08:52) 
bmw'nin kendi sitesinde tüm opsiyonlar detaylı olarak yer alıyordu eskiden.müzik sisteminin detaylarına kadar.şimdi de vardır belki kataloglarda falan.kendiniz istatistik oluşturabilirsiniz ona öre.
eminim bakmışsınızdır siteye ama gözden kaçmıştır belki,hatırlatayım dedim.

  • p a t r i o t  (30.01.11 23:09:29) 
Bang and Olufsen ile ilgili nasıl yeterli bilgi bulamıyorsunuz anlamadım. ayrıca iyiden ötedir b&o.


  • terp  (30.01.11 23:10:26) 
Sitede ses sistemi konusunda bilgi yok, skntida orda basliyor zaten, bang and olufsen AUDI de kullaniliyor ancak bu yeterli deil, Harman Kardon la anlasmalari var onu biliyorum, ancak her arabada yer almiyor cunku pahali, bang and olufsen iyi ama bir araba ustunde testlerini gosteren ya da Harman Kardonla karsilasmasini yapan bir belge bulamiyorum.


  • Mccknightt  (30.01.11 23:19:22) 
bmw ye cak maili 2-3 gune cevaplrlar.


  • bryan fury  (30.01.11 23:29:37) 
geçtiğimiz günlerde BMW.de'den 1 serisi fiyat ve opsiyon listesini indirmiştim, opsiyonlar arasında "harman kardon ses sistemi" var, bang & olufsen ile ilgili bir atıfa rastlayamadım.

bmw.de'ye gir, model seç, preisliste gibi bişi vardı ona tıkla indir.
  • roket adam  (30.01.11 23:53:11) 
b&o arac icin sistem yapiyor mu bilmiyorum aklima gelen bose ses sistemi var porsche cayennelerde ondan alabiliyorsun opsiyon, tavanda vs kolon oluyor garip bir olay.


  • lukunku  (30.01.11 23:57:33) 
lukunku dosya full Almanca, kabaca anlayabiliyorum ancak Amerikan sitesinde ingilizce dosyayi bulamadim, bulan olursa sevinirim.


  • Mccknightt  (31.01.11 00:03:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.