[]

Nilüfer keki

Ya arkadaşlar bu nilüfer ulaşım firmasının otobüslerinde kek dağıtıyorlardı, ömrümde yediğim en güzel kek diyebilirim bunu yolculuk yapmadan elde edebilme imkanımız var mı? Varsa bir buldurun hacı be, üniversite bitmeden önce sırf o kek için nilüfer'i kullanıyordum ama şimdi bir kek için otobüse binmek de olmuyor. O yüzden varsa bir yolunu bilen bir anlatsın bana




 
yav nilüfer'in ikramları merdiven altı, benim midem bulanıyor yerken. ben bakmıştım üretim yerine, bursa'nın ismini hatırlamadığım bi ilçesinde üretiliyor.


  • black sabahat  (30.01.11 01:52:10) 
kendileri üretiyor diye biliyorum


  • mr fusion  (30.01.11 02:01:45) 
Bende diyorum neden bu kadar lezzetli. usta merdiven altı üstü demeyip bulursam zafiyet geçirene kadar iki üç koli yemeyi planlıyorum


  • ucan pirasa  (30.01.11 02:02:17) 
bürolarda koli koli vardır onlardan.hesabı falan tutulmaz genelde.gidip 1 koli almak istediğini söylersen sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.
seferden gelmiş bir otobüsün muavininden falan da isteyebilirsin aynı şekilde.5 10 papel sıkıştır eline,götür bi koliyi:)

  • p a t r i o t  (30.01.11 02:05:49) 
bir yolculukta muavinle şöforle muhabbete girilip menşeini öğrenebilirsin. Bende poğaçalarına hastayım. arsızlık yaparım dersen www.niluferturizm.com.tr adresinden meramını anlat:) müşteri memnuniyeti diye yollayabilirler belki bir koli.


  • mr fusion  (30.01.11 02:06:05) 
Büroya gidip almak mantıklı geldi, isteyenin bir yüzü kara demişler olmazsa bir de genel merkeze telefon etmek lazım


  • ucan pirasa  (30.01.11 02:21:36) 
Hehe. Ben de çok seviyorum. Bi yolculuk esnasında muavin başka marka kek dağıtırken sormuştum Nilüfer keki yok mu diye, kimse beğenmediği için bunlardan dağıtıyoruz getireyim size demişti. 4-5 tane vermişti ben de indirmiştim mideye.

Öyle, anlatayım dedim.
  • coldbound  (30.01.11 02:24:12) 
@coldbound bulursam sana da gönderirim hocam :) fan sayfası bile açmayı düşünüyorum hehe


  • ucan pirasa  (30.01.11 02:56:53) 
bir tarafınızdan sallamayın merdiven altı v.s degildir, kendi üretimleridir ovaakça ilçesindeki merkezinde tamamı(pogaça-kek-meyvasuları(toz halinde meyvasuları)) en son anne gibi ablalar tarafından yapılıyorlardı.
üzülerek söyleyecegim ama almanın bir yolu yok.
onlar haftalık-aylık sefer sayısına sefer başına 4 servis +1 koli olarak üretilmekte. muavine degil müdüre para sıkıştırsanda alamazsın.
yanı kısaca unut sen o fikri.
  • exodia  (30.01.11 04:38:03) 
la sölemeden edemicem çok orginal adamlarsınız vesselam millet karı kız kestim burdamı dio
bunlar kek soruyo
böle olsun herkesler
la denk gelsin sana ulaştırmayan bostanlı sahilinden alsancağa doğru ortam yapamasın .
  • victim35  (30.01.11 05:53:45) 
şok içersindeyim keke bayılan biri olarak hayatımda bitiremediğim kek nilüferin keki bi kere kek istedim bitiremeyeince bidaha kek istemedim :) poğaça rulez :D


  • poyzn  (30.01.11 09:55:30) 
ben de 8 senedir düzenli nilüfer kullanıcısıyım. o kek kadar güzel bir kek ömrümde yemedim. ben de soracagım bır dahakı sefere. temin edebilirsem haber ederim.


  • yasakani  (30.01.11 13:51:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.