[]

düz taban ^ ^

bunca sene sonrasında düz taban olduğumu öğrendim. doktor bey bi tabanlık verdi (silikon ) ama gelin görün ki işkenceye döndü yürümek , ağrım geçti ama çok rahatsız bu silikonlar. bende gidip wolly marka çok ince deri ( sanırım ) bir tabanlık aldım ( dışardan baktığımda aynı çıkıntılar , yükseltiler var. ortopedik vs. )

siz sevgili düz taban yoldaşlarım , ne önerirsiniz bana ? nasıl tabanlık almalı ? nasıl ayakkabı almalı ?

deneyimleriniz , tecrübeleriniz , öğütleriniz , paylaşırsanız sevinirim

saygılar . . .

 
direk ayağının kalıbını alıp yapanlar var. onlardan kullanırsan, ve kaliteli bi malzemeden yaptırırsan sorun olmaz diye düşünüyorum.


  • rentts  (29.01.11 19:07:22) 
nerde yaptırabilirim acaba ? istanbuldayım ¿


  • busuta  (29.01.11 19:09:32) 
www.fulyaayakcerrahisi.com

dr. selim muğrabi.

edit: yaklaşık 2 sene önce sadece tabanlık 300 liraydı. muayene hariç.
  • sutlu nescafe  (29.01.11 19:11:59 ~ 19:12:32) 
tıbbi malzeme satan yerler var ya hani önünde manken oluyor hasta bezi bağlanmış vs. onlar yapıyor. kadıköy için tarif edeyim bahariyeden çıkarken sol kolda nazım hikmet kültür merkezine giden bir ara var. o arada yapan bir iki dükkan var.


  • rentts  (29.01.11 19:13:36) 
(bkz: kifidis)


  • humin zararlisi  (29.01.11 19:14:00) 
peki bu satılan tabanlıklar hiç mi bi işe yaramaz , 300 lira çokmuş :/ hemde 2 sene önce :/


  • busuta  (29.01.11 19:26:25) 
kadıköyde bahariye caddesinde, boğadan yukarı doğru çıkarken solda starbucks ın köşesinden gir. eczanenin yanındaydı sanırım, silikondan ayağınıza uygun yapıyorlar. çok da pahalı değildi hatırladığım.


  • pisekar v2  (29.01.11 20:07:34) 
bir de alışman lazım biraz. yani ben de ilk kullanmaya başladığımda tabanımı resmen acıtıyordu tabanlık. ama bir kere alıştıktan sonra da inanılmaz derecede bir rahatlık sağlayacaktır.

tabii tabanlığının ayağının ölçüsü alınarak, uygun sertlikte vs olacak şekilde sana özel hazırlandığını varsayıyorum.

ayakkabı olarak zaten tercih şansın yok. her ayakkabıyı giyebilirsin tabanlık kullandığın sürece. kendiliğinden tabanlıklı, yok efendim bu zaten ortopedik türden ayakkabılar hibçir işine yaramaz.
  • kurzon  (29.01.11 20:15:29) 
her ayakkabı olmuyor maalesef. zaten doktor sana tabanlığı çıkan ayakkabı kullanacaksın der. onu da heryerde bulamıyorsun. ayakkabı dünyasına ya da yeşil kunduraya gideyim de alayım diyemiyorsun çünkü yok. çok aradım ben. ayağının durumunu bilmiyorum ancak eğer tabanlığın kalın olursa, içindeki tabanlığı çıkartıp yaptırdığın tabanlığı koyabileceğin ayakkabı lazım. o da 400 liraydı 2 sene evvel. pek fazla model seçme şansın da yok. markası finn comfort.

terlik içinse crocks kullanabilirsin. ben ayağıma uygun bulamadığım için alamadım.
  • sutlu nescafe  (29.01.11 22:39:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.